Ψάχνει για στοιχεία εμπρησμού η Πυροσβεστική στις συνολικά 64 πυρκαγιές σε 24 ώρες! Τι γίνεται σε Κεχριές, Γραμματικό

Must Read

Πάνω από 1000 πυροσβέστες έδωσαν (και συνεχίζουν να δίνουν) μάχη με τις φλόγες το τελευταίο 24ωρο (9:00/23-07-2020 έως 19:00/24-07-2020) κατά το οποίο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική εκδηλώθηκαν 64 δασικές πυρκαγιές! Μάλιστα, όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση, τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Συνολικά επιχείρησαν:

1028 πυροσβέστες,

331 οχήματα,

19 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων,

το Μ.Ε.Τ.Π.Ε. και περιοδικά

τα εναέρια μέσα του Πυροσβεστικού Σώματος.

Συνδρομή παρέχουν ο Ελληνικός Στρατός, η ΕΛ.ΑΣ., εθελοντές πυροσβέστες καθώς και υδροφόρες και μηχανήματα έργου των Περιφερειών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τι γίνεται στις Κεχριές

Η δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Τετάρτη στις Κεχριές Κορινθίας είναι σε εξέλιξη, με πολλές διάσπαρτες εστίες. Συνολικά επιχειρούν στο μέτωπο 485 πυροσβέστες, 84 οχήματα, 15 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, το Μ.Ε.Τ.Π.Ε., 8 Ε/Π και 8 Α/Φ. Για τον συντονισμό από αέρος επιχειρούν ένα (1)  Ε/Π του Π.Σ. και ένα (1) Ε/Π της ΕΛ.ΑΣ.

Συνδρομή παρέχουν, δύο (2) Ε/Π του Ελληνικού Στρατού, εθελοντές πυροσβέστες καθώς και υδροφόρες και μηχανήματα έργου της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τι γίνεται στο Γραμματικό Πύργου

Η σημερινή δασική πυρκαγιά στην περιοχή Γραμματικό Πύργου Ηλείας είναι σε εξέλιξη και επιχειρούν 119 πυροσβέστες, 34 οχήματα, 3 ομάδες πεζοπόρο τμημάτων, 5 Ε/Π και 2 Α/Φ. Και εκεί, συνδρομή παρέχουν, υδροφόρες και μηχανήματα έργου της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στο Γραμματικό μετέβη εσπευσμένα και ο Γενικός Γραμματέας  Πολιτικής Προστασίας Βασίλειος Παπαγεωργίου.

Επίσης, σήμερα εκδηλώθηκε μεγάλη δασική πυρκαγιά στα Μέθανα Τροιζηνίας η οποία, όμως, έχει οριοθετηθεί. Για την πυρκαγιά κινητοποιήθηκαν 20 πυροσβέστες με 5 οχήματα και 2 αεροσκάφη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This