Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2020

Αντεπίθεση μέσω Διαδικτύου προαναγγέλει η Dimera με αιχμές κατά της κυβέρνησης και της επιτροπής ανταγωνισμού

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Μία εφιαλτική πραγματικότητα που παραπέμπει σε καθεστώτα τύπου Τσαουσέσκου καταγγέλει η Dimera, ανακοινώνοντας την αναστολή έκδοσης του Έθνους της Κυριακής, προαναγγέλοντας όμως αντεπίθεση μέσω διαδικτύου.

«Η μονοπωλιακή κατάσταση στον χώρο της διανομής του Τύπου και ο έλεγχός της από συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα, που σταθερά αναπτύσσουν καθεστωτικές πρακτικές, δεν ευνοούν σε καμία περίπτωση τον μακροπρόθεσμο ενίσχυση σχεδιασμό και την ανάπτυξη επιχειρηματικών κινήσεων στο χώρο του εντύπου Τύπου, καθώς και την της ελευθεροτυπίας» Αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωση της, φωτογραφίζοντας φυσικά το συγκρότημα Μαρινάκη, αλλά και την ανυπαρξία της Επιτροπής Ανταγωνισμού, που παριστάνει τον τροχονόμο μιας πρωτοφανούς διαπλοκής.

Μιας διαπλοκής με μονοπωλιακές πρακτικές που δεν διαφέρουν από Σοβιετία, δίνοντας φυσικά και στίγμα για την κατάσταση που έχει περιέλθει ο τύπος επί κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Αντεπίθεση μέσω διαδικτύου!

Η εταιρεία πάντως δεν πρόκειται να καταθέσει τα όπλα, όπως φαίνεται στην συνέχεια της ανακοίνωσης της που την παραθέτουμε αυτούσια:

«Αναλύοντας το σύνολο των δεδομένων, είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να γνωστοποιήσουμε την αναστολή κυκλοφορίας της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», το τελευταίο φύλλο της οποίας θα κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου.

Περνάμε, λοιπόν, δυναμικά και με σχέδιο από την εποχή του χαρτιού στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή!

Η Dimera Media Εκδοτική, υλοποιεί με επενδυτική συνέπεια μια μακρόπνοη στρατηγική δημιουργίας νέων ψηφιακών μέσων, που ξεκίνησε με τη δημιουργία του ethnos.gr πριν από είκοσι μήνες.

Συνεχίζοντας την επενδυτική μας δραστηριότητα στον χώρο των media, ανακοινώνουμε την έναρξη, στο αμέσως προσεχές διάστημα, του site imerisia.gr, την online «Ημερησία», ενός εκ των πλέον ιστορικών οικονομικοπολιτικών τίτλων στην Ελλάδα.

Στόχος της συνεχιζόμενης επενδυτικής μας στρατηγικής είναι η δημιουργία προηγμένων τεχνολογικά brands, με ποιοτικό περιεχόμενο, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ενημέρωσης και προβολής, σε χρήστες και συνεργάτες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους αναγνώστες που μας τίμησαν μέχρι σήμερα τόσο στην εφημερίδα όσο και στο ethnos.gr, καλώντας τους να δώσουν αντίστοιχη «ψήφο εμπιστοσύνης» και στην ψηφιακή μορφή της «Ημερησίας».

Ιδιαίτερη μνεία σε όλους τους εργαζόμενους του «Έθνους της Κυριακής» που, πιστοί στις θεμελιώδεις αρχές της δημοσιογραφίας, συνέβαλαν τα μέγιστα στη δημιουργία μιας ανεξάρτητης και αξιόπιστης εφημερίδας»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]