Δήλωση στήριξης της συμφωνίας Ελλάδας – Αιγύπτου από τον Μάνφρεντ Βέμπερ

Must Read

Ευθεία στήριξη χωρίς αστερίσκους από τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ.

 

Με ανάρτηση του πριν από λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ, πήρε σαφή θέση υπέρ της συμφωνίας Ελλάδας – Αιγύπτου, δίνοντας μάλιστα τα εύσημα στον έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο μήνυμα εκφράζει την ικανοποίησή του για την συμφωνία, την οποία χαρακτηρίζει απολύτως νόμιμη, τονίζοντας μάλιστα ότι ενισχύει την ασφάλεια και την σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο. Ειδικής βαρύτητας είναι η προτροπή του προς την Ευρωπαΐκή Ένωση να στηρίξει την Ελλάδα απέναντι στις τουρκικές προσπάθειες υπονόμευσης του διεθνούς δικαίου στην περιοχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This