Πέμπτη, 22 Απρ 2021

Νεκρός ο 30χρονος εγκαυματίας από την έκρηξη του Blue Horizon

Το πλοίο «Blue Horizon», το οποίο ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Ηρακλείου, εξερράγη με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαροί τραυματισμοί σε 4 μέλη του πληρώματος ηλικίας 30, 34, 27 και 45 ετών, οι οποία αποτελούσαν το δυναμικό του μηχανοστασίου από το οποίο προκλήθηκε η έκρηξη. Οι 4 εγκαυματίες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

«Η Εταιρεία σας ενημερώνει ότι σήμερα Δευτέρα, 24 Αυγούστου περί ώρα 9:30 π.μ. στο Πλοίο BLUE HORIZON το οποίο βρισκόταν στο λιμάνι του Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης εκδηλώθηκε διαρροή ατμού στο μηχανοστάσιο του πλοίου. Από τη διαρροή τραυματίστηκαν τέσσερα μέλη πληρώματος που εκτελούσαν τις εργασίες συντήρησης, οι οποίοι διακομίσθηκαν άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Εξ αυτών, δύο μέλη πληρώματος νοσηλεύονται ενώ στα υπόλοιπα δύο απαιτήθηκε μόνο η παροχή πρώτων βοηθειών», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εταιρία.

Τελικά, ο 30χρονος άντρας ο οποίος βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση και είχε κριθεί απαραίτητο να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στην εντατική, δυστυχώς δεν τα κατάφερε και άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή.

Να σημειωθεί ότι η έκρηξη στο μηχανοστάσιο σημειώθηκε στις 09:45 π.μ. ενώ το καράβι είχε καταπλεύσει στις 06:05 π.μ. στο λιμάνι του Ηρακλείου με 420 επιβάτες και είχε ολοκληρώσει την εκφόρτωση του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ