Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Έξαλλος επιβάτης σταμάτησε την απογείωση αεροπλάνου γιατί είχε… πολλούς επιβάτες!!

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ο κορωνοϊός ήταν η αιτία για να ξεσπάσει καυγάς μέσα σε ένα αεροπλάνο, μεταξύ ενός επιβάτη και των αεροσυνοδών.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου (19/9) λίγο πριν πραγματοποιηθεί η απογείωση της πτήσης Α105 από Θεσσαλονίκη για Αθήνα.

Συγκεκριμένα ένας επιβάτης άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα στις αεροσυνοδούς, για πρακτική της εταιρίας και τον μεγάλο αριθμό επιβατών που δέχεται το αεροσκάφος, ισχυρίζοντας ότι βάζει με αυτόν τον τρόπο σε κίνδυνο τόσο τους επιβάτες όσο και το ίδιο το προσωπικό, καθώς γίνεται άμεσος ο κίνδυνος μετάδοσης της νόσου Covid-19.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο συγκεκριμένος επιβάτης «Ήταν σε κατάσταση παραφροσύνης και φώναζε να σταματήσει το αεροπλάνο γιατί είναι γεμάτο από κόσμο. Ανέφερε κάτι και για υποχρεωτικά φίλτρα covid. Αρκετοί από τους επιβάτες αντέδρασαν και του ζήτησαν να σταματήσει να δημιουργεί πρόβλημα. Το ίδιο έκαναν και οι αεροσυνοδοί».

Επειδή ο επιβάτης δεν σταμάτησε να ωρύεται, ο πιλότος αναγκάστηκε να ματαιώσει την απογείωση, ενημερώνοντας ότι το αεροπλάνο θα επιστρέψει στο αρχικό σημείο για να αποβιβαστεί ο επιβάτης.

Μετά την αποβίβασή του, ακολούθησε τυπικός έλεγχος στους χώρους του αεροσκάφους. Η απογείωση έγινε με καθυστέρηση μισής ώρας.

Πηγή: thestival.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ