Αλλοδαπός στη Χίο πήρε ταξί μόνο και μόνο για να ληστέψει τον ταξιτζή

Must Read

Εφιαλτικές στιγμές βίωσε ένας νεαρός οδηγός ταξί στη Χίο, όταν ένας αλλοδαπός, τον οποίο παρέλαβε από το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Μεταναστών και Προσφύγων στη ΒΙΑΛ για να τον πάρει κούρσα, τον απείλησε και τον υποχρέωσε να του δώσει όσα χρήματα είχε πάνω του!

Η ληστεία έγινε το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο μετανάστης έκανε νεύμα στον οδηγό του ταξί να σταματήσει. Ο 23χρονος οδηγός σταμάτησε και όταν ο άγνωστος αλλοδαπός επιβιβάστηκε, του ζήτησε να τον πάει στο κέντρο. Ο ανυποψίαστος ταξιτζής ξεκίνησε χωρίς καθυστέρηση με κατεύθυνση προς την πόλη της Χίου, όμως δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε.

Σίγουρα, όμως, το υποψιάστηκε, όταν ο επιβάτης τού ζήτησε να αλλάξει διαδρομή, όμως ακόμη και τότε δεν μπορούσε να φέρει αντίρρηση. Ως αποτέλεσμα, όταν πια έφτασαν σε έναν στενό δρόμο στο Χαλκειός, ο αλλοδαπός τον απείλησε ότι θα τον χτυπήσει και τον υποχρέωσε να του δώσει όσα χρήματα είχε πάνω του! Αφού άρπαξε το ποσό των 300 ευρώ, κατέβηκε βιαστικά από το ταξί και έγινε καπνός.

Αμέσως, ο 23χρονος οδηγός έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής να καταγγείλει τη ληστεία, όμως η περιγραφή που έδωσε στους αστυνομικούς ήταν ασαφής και δεν βοηθάει ιδιαίτερα στις έρευνες, αφού ο δράστης φορούσε καπέλο και μάσκα, με αποτέλεσμα να κρύβει καλά τα χαρακτηριστικά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This