Αδιανόητο! Μετανάστες έγλειφαν τρόφιμα σε σούπερ μάρκετ της Σάμου και γελούσαν (video)

Έγλειψε παιδικό γιαούρτι και το έβαλε ξανά στο ράφι

Must Read

Την άμεση επέμβαση της αστυνομίας προκάλεσε το απίστευτο βίντεο με δύο μετανάστες σε σούπερ μάρκετ οι οποίοι έγλειφαν και γελούσαν!

Το βίντεο που ανάρτησαν οι ίδιοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε οργή και γρήγορα έφτασε στα χέρια των Αρχών. 

Όπως θα δείτε στο προκλητικό βίντεο που καταγράφηκε μέσα σε σούπερ μάρκετ στο Βαθύ, ο ένας βιντεοσκοπεί και ο δεύτερος φαίνεται να αρπάζει ένα παιδικό γιαούρτι από το ράφι, να κατεβάζει τη μάσκα του, να το γλείφει και το επανατοποθετεί στη θέση του! Φυσικά οι δυο τους γελούν επιδεικτικά και κοροϊδεύουν. 

Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, με ανάρτησή του, έκανε γνωστό ότι οι δράστες έχουν οδηγηθεί στη δικαιοσύνη: «Τέτοιου είδους αντικοινωνική συμπεριφορά-εν μέσω πανδημίας-πρέπει να τιμωρείται από όπου και αν προέρχεται. Ευχαριστούμε την Ελληνική Αστυνομία για τη περιφρούρηση της δημόσιας ασφάλειας και υγείας».

https://www.youtube.com/watch?v=u3CKaleyXFI

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This