Φρίκη στη Νίκαια: Καθηγητής μαχαίρωνε με μανία σκύλο στη μέση του δρόμου (video)

Must Read

Πριν ακόμα καταλαγιάσει η οργή και η θλίψη μιας ολόκληρης κοινωνίας, για την άγρια κακοποίηση του σκύλου στα Χανιά από την ιδιοκτήτη του, ένα νέο περιστατικό που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια περαστικών, έρχεται να σοκάρει την κοινή γνώμη.

Το μαχαίρωνε με μένος στα πλευρά

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που κατήγγειλε το περιστατικό και μίλησε στον Σκάι, το πρωί στις 8:30 περίπου επί της οδού Άγγελου Σικελιανού στην Άνω Νεάπολη Νικαίας, είδε έναν άντρα πεσμένο στο έδαφος να κάνει κεφαλοκλείδωμα με το δεξί του χέρι σε ένα λευκό μεγαλόσωμο σκύλο, ενώ με το αριστερό του χέρι τον μαχαίρωνε με μένος στα πλευρά.

Ο σκύλος σύμφωνα με τον μάρτυρα, είχε μαχαιρωθεί στον πνεύμονα και βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, μέσα σε λίμνη αίματος, όμως ο δράστης συνέχιζε να το μαχαιρώνει με μίσος. Ταυτόχρονα ένας άλλος κάτοικος της περιοχής, χτυπούσε το σκυλί με σιδερένιο σκουπόξυλο στο κεφάλι.

Μόλις έφτασε στο σημείο η αστυνομία, ο δράστης που χτυπούσε τον σκύλο με το σκουπόξυλο τράπηκε σε φυγή, ενώ ο εκείνος που τον μαχαίρωνε, πήρε τον σουγιά και έτρεξε στο σπίτι του, αρνούμενος να βγει επειδή όπως υποστήριζε δεν είχε σχέση με την υπόθεση.

Καθηγητές

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στο σπίτι του δράστη ο οποίος εργάζεται ως καθηγητής, όταν η σύζυγός του η οποία είναι επίσης καθηγήτρια, επιχείρησε να εισέλθει από το γκαράζ. Ο δράστης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο ενώ η σύζυγός του διαμαρτυρόταν ότι «το κωλόσκυλο φταίει που επιτέθηκε».

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων ο σκύλος είχε εμφανιστεί λίγες ώρες νωρίτερα στη γειτονιά και ήταν φιλικό με τους ανθρώπους. Μάλιστα, όπως αναφέρουν ήταν απόλυτα συνεργάσιμος και δεν επιτέθηκε ούτε όταν προσπάθησαν να φροντίσουν τις πληγές του.

«Εγώ έχω πάντα πάνω μου σουγιά»

Οι γείτονες καταγγέλλουν ότι ο φερόμενος δράστης που είναι και καθηγητής, συχνά απειλεί τους φιλόζωους, κάνει μηνύσεις σε όσους ταΐζουν τα αδέσποτα ζώα,  και κυκλοφορεί διαρκώς με σουγιά πάνω του απειλώντας τους κατοίκους: «Εγώ έχω πάντα πάνω μου σουγιά γιατί έχω κακούς γείτονες και πρέπει να προσέχω».

Ο σκύλος που δέχτηκε την άγρια επίθεση βρίσκεται στο ΔΙΚΕΠΑΖ σε κρίσιμη κατάσταση και χειρουργείται. Σε περίπτωση που κάποιος το αναζητά, σκυλί φορούσε μπλε λουρί, είναι λευκού χρώματος και είναι μεγαλόσωμο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This