Πάτρα: Καταδικάστηκε για παιδική πορνογραφία και κατηγορεί τον εραστή της γυναίκας του ότι τον παγίδευσε!

Must Read

Ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή επέβαλε, χθες, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών σε έναν νεαρό άνδρα, για διακεκριμένη κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ωστόσο, παρά την καταδίκη του και σε δεύτερο βαθμό, ο Πατρινός εξακολουθεί να δηλώνει πως είναι αθώος και υποστηρίζει πως τον παγίδευσε ο εραστής της γυναίκας του. 

Η περιπέτεια για τον άνδρα ξεκίνησε το 2013, μετά από καταγγελία που έγινε εις βάρος του για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Η Αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του στην Πάτρα και εντόπισε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του, 76 φωτογραφίες με υλικό παιδικής πορνογραφίας.Ο ίδιος φωνάζει από τότε, ότι είναι αθώος και πως, δεν είχε καμία ιδέα για το παράνομο φωτογραφικό υλικό, που βρέθηκε αποθηκευμένο στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή. Μάλιστα, κατηγορεί τον εραστή της εν διαστάσει πλέον συζύγου του, ό,τι αυτός «φύτεψε» στον υπολογιστή του, τα ενοχοποιητικά στοιχεία, για να τον «βγάλει από την μέση». Το Δικαστήριο όμως δεν πείσθηκε από τους ισχυρισμούς του και τον καταδίκασε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This