Θρίλερ με τον Σήφη Βαλυράκη! Τι καταγγέλλει η σύζυγός του

Μαρτυρίες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπήρξε εμπλοκή, ενδεχομένως και παρενόχληση από άλλο σκάφος

Must Read

Και ξαφνικά… ανατροπή στην υπόθεση του τραγικού θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, με τη σύζυγό του και γνωστή ζωγράφο Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη να επικαλείται εγκληματική ενέργεια!

Σύμφωνα με τη σύζυγο του εκλιπόντος, υπάρχουν στοιχεία και μαρτυρίες που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι στο δυστύχημα του πρώην υπουργού υπήρξε… εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους! Μάλιστα, σε επιστολή της προς τον υπουργό Ναυτιλίας, η κυρία Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη αναφέρει ότι «οι άνθρωποι στη μικρή κοινωνία της Ερέτριας μιλούν και ίσως καταθέτουν στην τοπική αρχή στοιχεία για την εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους, που σημαίνει ότι είναι ισχυρή, αν όχι βεβαία η εκδοχή της ανθρωποκτονίας».

Η κυρία Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη επισημαίνει, επίσης, πως «τα επαγγελματικά σκάφη στην περιοχή είναι πολύ λίγα και πολύ λιγότερα αυτά που βρίσκονταν στη θάλασσα κατά τον χρόνο του συμβάντος». Στην επιστολή της καταλήγει: «Σας ζητούμε να ενεργήσετε άμεσα, έτσι ώστε οι έρευνες να επισπευσθούν για να μην επικρατήσει η λήθη και η συγκάλυψη».

Υπήρξε παρενόχληση

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν μαρτυρίες που τοποθετούν τουλάχιστον δύο επαγγελματικά αλιευτικά σκάφη κοντά στο φουσκωτό του πρώην υπουργού, ενώ, κατά τις ίδιες μαρτυρίες υπήρξε παρενόχληση του σκάφους! Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος του Σήφη Βαλυράκη επήλθε από τις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από «θλών και τέμνον» όργανο, ωστόσο μέλλει, πλέον, να αποδειχθεί αν πρόκειται για την προπέλα του δικού του σκάφους ή άλλου.

Να σημειωθεί πως η οικογένεια του Σήφη Βαλυράκη αποφάσισε να αναβάλλει την κηδεία του, η οποία ήταν να γίνει το μεσημέρι της Τετάρτης στο κοιμητήριο του Παπάγου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This