Ψαχνά: Πλήρωσαν πρόστιμο δυο φίλοι που εγκλωβίστηκαν στα χιόνια

Βγήκαν για βόλτα τα ξημερώματα με την χιονοθύελλα

Must Read

Ακριβά πλήρωσαν την βόλτα τους στο χειμερινό τοπίο δυο φίλοι στα Ψαχνά!

Η σφοδρή επέλαση της Μήδειας στη χώρα, δημιούργησε πολλά προβλήματα στην Εύβοια, ενώ οι διακοπές ηλεκτροδότησης άφησαν στο κρύο και το σκοτάδι αρκετά νοικοκυριά.

Δύο απερίσκεπτοι φίλοι που είχαν την φαεινή ιδέα να κάνουν βόλτα τα ξημερώματα παρά τη χιονοθύελλα, κατέληξαν εγκλωβισμένοι στην περιοχή «Άγιος Ιερεμίας» και αναγκάστηκαν να καλέσουν την πυροσβεστική.

Πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση

Όταν τελείωσε η επιχείρηση απεγκλωβισμού τους, κατά τις 2 το βράδυ, οι δυο φίλοι επέστραψαν στα Ψαχνά με τη συνοδεία των πυροσβεστικών οχημάτων. Εκεί τους περίμεναν αστυνομικοί όπου τους επέβαλλαν πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση αφού οι ίδιοι δεν διέθεταν κανένα απαραίτητο έγγραφο.

(Φωτό: Αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This