Τετάρτη 4/8/2021

Νέος Μακρυγιάννης ο Κυριάκος για τον όμιλο Μαρινάκη

Και η Γιάννα Αγγελοπούλου, Μπουμπουλίνα!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που υμνήθηκε όσο κανείς άλλος από συγκεκριμένα ΜΜΕ. Πραγματικά δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία – με εξαίρεση ίσως την Βόρεια Κορέα – που πρωθυπουργός εξυμνείται σε τέτοιο βαθμό. Σίγουρα πάντως δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο σε δημοκρατική χώρα με εκλεγμένο ηγέτη.

Μέχρι σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε υμνηθεί ως ιππότης του μεσαίωνα από τροβαδούρους του τύπου, με χαρακτηρισμούς όπως Μωυσής, Ηρακλής, Τσώρτσιλ, γρήγορο τσιτάχ, σιμουλτανέ κλπ.

Σήμερα, Το Βήμα του Βαγγέλη Μαρινάκη εξέδωσε διαφημιστικό σποτ όπου σε ένθετη έκδοση ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζεται ως ήρωας του 1821 και η Γιάννα Αγγελοπούλου ως Μπουμπουλίνα.

1257D56C F233 45C4 BBFF 87BFBEE34483

Μία έκδοση που είναι απολύτως ενδεικτική για την πορεία της χώρας 200 χρόνια μετά την δημιουργία του νεότερου ελληνικού κράτους. Η αγάπη του εκδότη πάντως στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, θα μπορούσε να γίνει και έργο του Γουίλιαμ Σαίξπηρ.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ