Το συγκινητικό «αντίο» της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στον Γιώργο Φουντουλάκη

Εξέφρασε την στήριξη και την αγάπη της στην σύζυγο και την κόρη του

Must Read

Θρηνεί το Παραολυμπιακό κίνημα αλλά και η οικογένεια του Γιώργου Φουντουλάκη τον χαμό ενός εξαίρετου ανθρώπου και ενός μεγάλου ευεργέτη.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΑΟΜ ΑμεΑ και της Παραολυμπιακής επιτροπής Γιώργος Φουντουλάκης, ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στην προσφορά για την ανάπτυξη του Παραολυμπιακού κινήματος, έχασε τη μάχη με τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Με έναν συγκινητικό αποχαιρετισμό, πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», Μαριάννα Βαρδινογιάννη η οποία προσέφερε τη στήριξή της στο Παραολυμπιακό κίνημα, εξέφρασε τη θλίψη της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετώ έναν αγαπημένο φίλο και έναν άνθρωπο που δεν σταμάτησε να αγωνίζεται και να αποτελεί ένα καθημερινό παράδειγμα θάρρους, δύναμης και κουράγιου, τον Γιώργο Φουντουλάκη» έγραψε και απευθυνόμενη στην κόρη του Γιώργου Φουντουλάκη, εξέφρασε την αγάπη της και την στήριξή της σε ό,τι χρειαστεί:

«Η σκέψη μου είναι από εχθές στην σύζυγο και την κόρη του Φαίδρα. Αγαπημένη μου Φαίδρα, θέλω να θυμάσαι πάντοτε πόσο υπέροχος και δυνατός άνθρωπος ήταν ο πατέρας σου. Είμαι σίγουρη πως θα είναι κοντά σου σε κάθε σου βήμα, ένας φύλακας άγγελος για να σε προστατεύει και να σε καθοδηγεί. Είσαι ένα πλάσμα ξεχωριστό. Σε κρατω μέσα στην καρδιά και τις σκέψεις μου και θα είμαι δίπλα σου σε ό, τι με χρειαστείς. Σ’αγαπώ πολύ» έγραψε στην ανάρτησή της η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This