Υπόθεση Λιγνάδη: Νέα καταγγελία και για τέταρτο βιασμό

Ολοκληρώθηκε η έρευνα για την τρίτη μήνυση

Must Read

Στο… μικροσκόπιο των εισαγγελικών λειτουργών είναι ακόμα δύο καταγγελίες βιασμών από τον σκηνοθέτη-ηθοποιό Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος κινδυνεύει με την άσκηση συμπληρωματικής κακουργηματικής δίωξης για βιασμό.

Η τρίτη μήνυση για βιασμό είχε κατατεθεί στην Εισαγγελική Αρχή και διενεργήθηκε προκαταρκτική εξέταση η οποία ολοκληρώθηκε με την λήψη εξηγήσεων από τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Μηνυτής είναι Έλληνας που δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο, ο οποίος καταγγέλλει πως ο προφυλακισμένος καλλιτέχνης τον βίασε στο σπίτι του στο Μεταξουργείο το 2018.

Μάλιστα του έδειξε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και πορνογραφικό υλικό πριν το βιασμό του.

Ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης έδωσε εξηγήσεις από τις φυλακές της Τρίπολης όπου κρατείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ανωμοτί κατάθεση αρνήθηκε τη σε βάρος του κατηγορία, όπως και στις προηγούμενες υποθέσεις βιασμών.

Μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης, ο εισαγγελέας ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αποφασίσει για το εάν έχουν προκύψει αποχρώσες ενδείξεις και αν θα ασκήσει νέα δίωξη εναντίον του Δ. Λιγνάδη.

Στο μεταξύ στα χέρια της 19ης Ανακρίτριας Παρασκευής Μπότση που χειρίζεται την υπόθεση Λιγνάδη, βρίσκεται τέταρτη καταγγελία από 24χρονο άνδρα, ο οποίο φέρεται να έχει καταγγείλει το βιασμό του από τον σκηνοθέτη πριν από επτά χρόνια, όταν ήταν 17 ετών.

Ήδη ο 24χρονος έχει καταθέσει στην ανακρίτρια η οποία αναμένεται να ζητήσει από την εισαγγελική αρχή να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση για τη νέα-τέταρτη κατά σειρά- υπόθεση βιασμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This