Σάββατο 8/5/2021

Βασιλακόπουλος: «Αναστολή εργασίας για όσους υγειονομικούς δεν εμβολιάζονται»

Έχουμε τόσους πολλούς υγειονομικούς δηλαδή που μπορούμε να βγάζουμε και σε αναστολή;

«Οι υγειονομικοί θα πρέπει να εμβολιάζονται υποχρεωτικά και αν δεν συμφωνούν με αυτό, να τίθενται σε αναστολή εργασίας», ήταν η δήλωση-βόμβα του καθηγητή Πνευμονολογίας Θεόδωρου Βασιλακόπουλου, αναφερόμενος σε όσους εργαζόμενους στο χώρο της υγείας αρνούνται να εμβολιαστούν.

Και με ένα όχι και τόσο επιστημονικό σχόλιο, είπε: «Εάν μετά κολλήσεις, θα σου φταίει το κράτος που δεν υπάρχει κρεβάτι εντατικής».

Διαβάστε ακόμα: Όποιος υγειονομικός στην Ιταλία αρνείται να εμβολιαστεί θα μετατίθεται ή δεν θα πληρώνεται

Μάλιστα, ο καθηγητής θέλησε να στηρίξει αυτό που είπε προσθέτοντας: «Τα δικαιώματα του ενός, τελειώνουν εκεί που αρχίζουν τα δικαιώματα του άλλου», ενώ έσπευσε να δώσει τον χαρακτηρισμό «αρνητές» σε όσους δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού: «Αν κάποιος υγειονομικός δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί, μπορεί κάλλιστα να το αναφέρει και να τεθεί σε αναστολή εργασίας από το κράτος και στην θέση του να προσληφθεί ένας μη αρνητής του εμβολίου».

Για το δικαίωμα του καθένα στη δωρεάν περίθαλψη και υγεία (για όλα τα νοσήματα), το οποίο του το στερεί το κράτος αφήνοντας ανοχύρωτο το ΕΣΥ, δεν είπε κάτι ο κ. Βασιλακόπουλος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ