Διχασμένη η Πάρος με το γερμανικό ριάλιτι ερωτικού περιεχομένου που γυρίζεται στο νησί

Must Read

Την ώρα που οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες της Πάρου βρίσκονται σε πυρρετώδεις προετοιμασίες, προκειμένου να υποδεχτούν τους πρώτους τουρίστες της σεζόν, το νησί, ένας από τους δημοφιλέστερους θερινούς προορισμούς στην Ελλάδα, έχει γίνει άνω-κάτω από το γερμανικό reality ερωτικού περιεχομένου που γυρίζεται εκεί.

Στο παιχνίδι «Are you the one?», που προβάλλεται στο κανάλι MTV της Γερμανίας, συμμετέχουν 10 άνδρες και 10 γυναίκες, με σκοπό να συνάψουν ερωτικές σχέσεις. Ήδη έχει κατατεθεί αίτηση ασφαλιστικών μέτρων από τη δικηγορική εταιρεία Αγαπηνός, με αίτημα να εκδοθεί προσωρινή διαταγή για τη διακοπή των γυρισμάτων, η οποία κοινοποιήθηκε και στον Δήμο Πάρου.

«Οι ξένες παραγωγές είναι ευπρόσδεκτες, καθώς αποτελούν “ενέσεις” για την τοπική οικονομία»

«Μια εταιρεία, που έχει στην ιδιοκτησία της βίλες στην περιοχή, κινήθηκε νομικά κατά των γυρισμάτων. Δεν ενοχλήθηκαν οι κάτοικοι ή οι τουρίστες» λέει στο iefimerida ο δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος, επισημαίνοντας ότι οι ξένες παραγωγές είναι ευπρόσδεκτες, καθώς αποτελούν «ενέσεις» για την τοπική οικονομία.

«Λόγω της ομορφιάς του νησιού αλλά και της εύκολης πρόσβασης πολλές ξένες παραγωγές επιλέγουν κατά καιρούς να κάνουν γυρίσματα στην Πάρο. Φυσικά είναι ευπρόσδεκτες, εφόσον δεν προσβάλλουν τη δημόσια αιδώ. Ούτε όμως σε αυτή την περίπτωση τίθεται θέμα ηθικής τάξης, καθώς τα γυρίσματα για το γερμανικό reality γίνονται μέσα σε δύο βίλες. Εκεί τα οικοδομήσιμα οικόπεδα είναι 8 στρέμματα, άρα δεν υπάρχουν σπίτια ακριβώς δίπλα. Αλλωστε είναι η δεύτερη χρονιά που η ίδια παραγωγή γυρίζεται στην Πάρο κι όταν δεν έχουν γυρίσματα οι άνθρωποι αυτοί κυκλοφορούν στο νησί ως τουρίστες και δεν προκαλούν κανένα πρόβλημα» ξεκαθάρισε ο δήμαρχος.

«Πέρα από την υποβάθμιση του πολιτιστικού περιβάλλοντος υφίστανται πλείστες παραβάσεις»

Την ίδια ώρα, από το δικηγορικό γραφείο που κατέθεσε τα ασφαλιστικά μέτρα, γίνεται λόγος για παραγωγή υποβαθμισμένου σεξιστικού περιεχομένου. «Μια ελληνική εταιρεία παραγωγής έχει αναλάβει για λογαριασμό αλλοδαπής εταιρείας τα γυρίσματα στην Πάρο ενός ριάλιτι τελείως υποβαθμισμένου σεξιστικού περιεχομένου υπό του διακριτικού τίτλου ”Are you the one?”. Πέρα από την υποβάθμιση του πολιτιστικού περιβάλλοντος υφίστανται πλείστες παραβάσεις πολεοδομικής φύσεως, υγειονομικής φύσεως, κίνδυνος φωτιάς, χρήση γης, ηχορύπανσης και πλείστων άλλων διατάξεων της νομοθεσίας μας», επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This