Τραγωδία στον Πειραιά: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα! (video)

Must Read

Νεκρός ανασύρθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην πύλη Ε2 στις 5:10 το πρωί και αμέσως από περαστικούς ενημερώθηκαν οι λιμενικές αρχές. Στο σημείο έσπευσε πλωτό του Λιμενικού Σώματος και ομάδα βατραχανθρώπων, ενώ λίγο πριν τις 7:30 ο οδηγός του αυτοκινήτου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Ο άτυχος άνδρας απεγκλωβίστηκε από το παράθυρο του οχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του οδηγού, ηλικίας 55-60 ετών, μεταφέρεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Το αυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με τις αρχές να ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το 1ο Τμήμα Λιμενικού Πειραιά, ενώ το όχημα έχει ανασυρθεί από τη θάλασσα. 

Σημειώνεται ότι η πύλη Ε2 -όπου σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό- είναι η πύλη από εξυπηρετούνται τα πλοία από Κρήτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This