Νέες τουρκικές αθλιότητες κοντά στην Κω: Δουλέμποροι έριξαν στη θάλασσα μετανάστες (video)

Έτσι λειτουργούν τα «VIP δρομολόγια» -όπως ονομάζονται από τους δουλέμπορους

Must Read

Η Τουρκία συνεχίζει με κάθε τρόπο να στέλνει στην Ελλάδα πρόσφυγες και μετανάστες και μετά να κατηγορεί τη χώρα μας για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ένα ακόμα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες στην Κω, καθώς Τούρκοι δουλέμποροι έριξαν στη θάλασσα δύο μετανάστες (19 και 41 ετών από τη Συρία), τους οποίους περισυνέλεξε το Λιμενικό με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κω και τους μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Κω. Ένας εξ αυτών μάλιστα, είχε πάνω του πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Όπως αποκάλυψε το OPEN, οι δύο μετανάστες εντοπίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης λίγο έξω το λιμάνι της Κω από το Ε/Γ –Ο/Γ Blue Star 2, το οποίο προερχόταν από τη Ρόδο.

Κι ενώ αρχικά όλοι πίστεψαν ότι ήταν επιβάτες του πλοίου που έπεσαν στη θάλασσα, διαπίστωσαν αμέσως ότι επρόκειτο για μετανάστες, όταν είδαν μια λέμβο με δύο άτομα πάνω (προφανώς οι διακινητές) να περνά «σφαίρα» με προορισμό τα τουρκικά παράλια (η Αλικαρνασσός/Μπόντρουμ είναι απέναντι από την πόλη της Κω).

Αυτά τα «VIP δρομολόγια» -όπως ονομάζονται από τους δουλέμπορους- από την Τουρκία προς την Ελλάδα, κοστίζουν πιο ακριβά και η «λογική» τους είναι… πετάμε τους μετανάστες στην ελληνική θάλασσα και φεύγουμε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This