Στη βάσανο των εξετάσεων και τα βλαστάρια πολιτικών

Must Read

Η Χάρις, η Αλίκη, η Αγγελίνα, ο Αλέξανδρος και χιλιάδες άλλα παιδιά μπήκαν χθες, πρώτη ημέρα των πανελλαδικών, στη βάσανο των εξετάσεων.

Τα δίδυμα Καραμανλή, η Αλίκη και ο Αλέξανδρος, η κόρη του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη, η Χάρις, αλλά και η κόρη του συμβούλου της Φώφης Γεννηματά Νίκου Βοσδογάνη, η Αγγελίνα, έγραψαν το πρώτο μάθημα και επιτυχώς, όπως μάθαμε.

Αγγελίνα και Νίκος Βοσδογάνης

Τα παιδιά πολιτικών, που προτιμούν το ελληνικό πανεπιστήμιο ενώ έχουν κι άλλες επιλογές, εξετάζονται, όπως όλοι οι συνομήλικοί τους, με τα ίδια μέτρα και σταθμά. Είναι επίσης οι υποψήφιοι της πανδημίας, που πέρασαν μια πολύ δύσκολη χρονιά.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μη γράψεις καλά, αν έχεις προετοιμαστεί σωστά και μεθοδικά, όπως επίσης αποκλείεται να μην αποδώσεις αυτά που μπορείς, αν είσαι ήρεμος και συγκεντρωμένος. Ολα τα άλλα έρχονται ως συνέπειες, με τη σειρά τους. Και η τύχη; Δεν παίζει ρόλο η τύχη; Δεν θα ξεχάσω ποτέ κάτι που μου είχε πει ένας καθηγητής μου εκείνη ακριβώς την περίοδο. “Γιώργο, όσο πιο πολύ προσπαθείς τόσο πιο τυχερός γίνεσαι”. Αυτά και άλλα πολλά είπα στη Χάρη, που γράφει κι αυτή πανελλαδικές. Εξάλλου ως αθλήτρια έχει μάθει από πολύ μικρή ότι μόνον έτσι έρχονται οι διακρίσεις» δήλωσε ο Γιώργος Βουλγαράκης μιλώντας για την κόρη του που δίνει πανελλαδικές.

Τα παιδιά της πανδημίας, που κλείστηκαν μέσα, που δεν πήγαν σχολείο έναν ολόκληρο χρόνο, που δούλεψαν μόνα τους, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, σύμφωνα με τους γονείς, αλλά και τους εκπαιδευτικούς τους. Αυτό πιστεύουν για την κόρη του Αγγελίνα Βοσδογάνη ο σύμβουλος της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, αλλά και όλοι οι πολιτικοί και μη των οποίων οι γόνοι είναι υποψήφιοι αυτών των πανελλαδικών. Τέλος, την ψυχολογική συνδρομή του μπαμπά Κώστα Καραμανλή και της μαμάς Νατάσας Παζαΐτη είχαν και έχουν τα δίδυμα του πρώην πρωθυπουργού Αλίκη και Αλέξανδρος.

Τα δίδυμα του πρώην πρωθυπουργού Αλίκη και Αλέξανδρος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This