Αδιανόητο! Στην Κύπρο μοιράζουν μπομπονιέρες με ζωντανά χελωνάκια (video)

Απαράδεκτη «μόδα» σε γάμους και βαφτίσεις

Must Read

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Κύπρο μια νέα «μόδα» που θέλει τους καλεσμένους σε γάμους και βαφτίσεις να λαμβάνουν ως αναμνηστικά μαζί με τα κουφέτα ζωντανά ζώα! 

Με αφορμή έναν πρόσφατο γάμο στον οποίο οι νεόνυμφοι μοίρασαν στους καλεσμένους τους-αν είναι δυνατόν- μπομπονιέρες που ήταν δεμένες πάνω σε χελωνάκια, το Κόμμα για τα Ζώα παίρνει θέση και ζητά να πάψει επιτέλους αυτό το απάνθρωπο φαινόμενο.

«Ας αφήσουμε τα ζώα να ζήσουν όπως πρέπει και τους αξίζει»

Ο Πρόεδρος του Κόμματος για τα Ζώα, Κυριάκος Κυριάκου μίλησε στο philenews εκφράζοντας τις αντιδράσεις και την δυσαρέσκεια του για την αντιμετώπιση των ζώων σαν να είναι αντικείμενα: «Ας τα αφήσουμε στο ζωικό βασίλειο μακριά από τις δικές μας εκδηλώσεις να ζήσουν όπως πρέπει και τους αξίζει» τόνισε και κάλεσε τις αρμόδιες Κυπριακές Αρχές να ξεκαθαρίσουν τις ευθύνες των πολιτών έναντι της νομοθεσίας για την προστασία των ζώων. «Σίγουρα χρειάζονται αυστηρότερα και πιο δραστικά μέτρα ή περισσότερη διαφώτιση από τις αρμόδιες Αρχές» σημείωσε και ξεκαθάρισε ότι αν χρειαστεί θα φτάσει μέχρι και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Αναστασιάδη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This