Τι δουλειά είχε η επιτροπή «Ελλάδα 2021» να εμπλακεί σε εκδήλωση με θέμα «Εμπόριο και Αγροδιατροφή»;

Ο… περιφερόμενος θίασος της Γιάννας Αγγελοπούλου!

Must Read

Σε παρωδία τείνει να μετατρέψει την πολύ σημαντική υπόθεση των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης έναντι του οθωμανικού ζυγού η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Ναι μεν όσα σχεδίαζε εν όψει της επετείου της 25ης Μαρτίου δυστυχώς πήγαν στράφι εξαιτίας του παρατεταμένου lockdown, με συνέπεια εκείνες τις μέρες οι εορτασμοί να είναι αρκετά περιορισμένοι, αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται ότι η επιτροπή «Ελλάδα 2021» μπορεί να μετατραπεί σε… περιφερόμενο θίασο, ο οποίος θα εμπλέκεται σε εκδηλώσεις επί παντός επιστητού, που δεν έχουν καμία σχέση με την ουσία της σύστασής της και εξυπηρετούν μόνο τις ανάγκες αυτοπροβολής των μελών της.

Τελευταίο τρανταχτό παράδειγμα ήταν το 5ο Webinar της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, με θέμα «Εμπόριο και Αγροδιατροφή», που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Ιουνίου στο Μεσολόγγι, με την υποστήριξη της επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Για να είμαστε ξεκάθαροι: Πολύ καλώς το ελληνικό κράτος προσπάθησε (αν και τα σχέδια χάλασαν λόγω της πανδημίας) να εορτάσει με λαμπρότητα την επέτειο των 200 ετών. Επίσης, πολύ καλή δουλειά κάνει και η ΕΣΕΕ και επιπλέον, τα σεμινάρια, όπως το συγκεκριμένο, είναι απολύτως χρήσιμα και ευπρόσδεκτα.

Όπως πληροφορούμαστε, «κυρίαρχη θέση στον προβληματισμό των διακεκριμένων επιχειρηματιών και εκπροσώπων θεσμικών φορέων που συμμετείχαν στις τέσσερις θεματικές ενότητες του Webinar είχε η διερεύνηση τρόπων δημιουργίας νέων αλυσίδων αξίας μεταξύ παραγωγής, μεταποίησης και εμπορίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας για τη μετατροπή της Ευρώπης στην πρώτη κλιματικά ουδέτερη ήπειρο έως το 2050».

Και το αυτονόητο ερώτημα που προκύπτει είναι: Τι σχέση έχει αυτή η εκδήλωση με τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση; Τι δουλειά είχε η επιτροπή «Ελλάδα 2021» να θέσει την εκδήλωση αυτή «υπό την υποστήριξή της»;

Τι μας αφορά η άποψη της κυρίας Αγγελοπούλου ότι «η στρατηγική της Ευρωπαϊκής Επιτροπής “Από το Αγρόκτημα στο Πιάτο” θα θέσει νέους κανόνες, νέες προκλήσεις, αλλά και θα δημιουργήσει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες»;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This