Έξι σκυλιά-φύλακες νεκρά από φόλες στην Ελασσόνα

Οι ντόπιοι εκφράζουν φόβους ότι θα βρουν κι άλλα

Must Read

Τα πτώματα έξι σκυλιών εντόπισαν οι κάτοικοι της Δολίχης Ελασσόνας, γεγονός που τούς προκάλεσε οργή και θλίψη, καθώς πρόκειται για ζώα κτηνοτρόφων του χωριού, που τα είχαν για τη φύλαξη των κοπαδιών τους.

Τη θανάτωσή τους προκάλεσαν φόλες που έριξαν ασυνείδητοι, γεγονός που έχει θορυβήσει τους ντόπιους, καθώς δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην περιοχή τους. Κατά καιρούς εντόπιζαν νεκρά σκυλιά από φόλες, μόνο που αυτή τη φορά εντόπισαν έξι νεκρά σκυλιά μέσα την ίδια ημέρα και εκφράζονται φόβοι ότι είναι ακόμη περισσότερα, καθώς λείπουν και κάποια από τα ποιμνιοστάσια, τα οποία ακόμη δεν έχουν βρεθεί από τους ιδιοκτήτες τους.

Σύμφωνα με το ertnews.gr, το τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης και έχει καταγγελθεί από τούς ιδιοκτήτες των σκυλιών στην αστυνομία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This