Κορυφώνεται η έξοδος για το Πάσχα: Τεράστιες καθυστερήσεις στους δρόμους – Το «αδιαχώρητο» στα ΚΤΕΛ

Εκατοντάδες δρομολόγια αναχωρούν προς την ηπειρωτική Ελλάδα

Must Read

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έξοδος των εκδρομέων για το Πάσχα, με τις κεντρικές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου της Αττικής να βρίσκονται στο «κόκκινο», παρουσιάζοντας τεράστιες καθυστερήσεις.

Στα ΚΤΕΛ του Κηφισού επικρατεί το απόλυτο χάος, με λεωφορεία να αναχωρούν προς την ηπειρωτική Ελλάδα «ασφυκτικά» γεμάτα, ενώ παρόμοια είναι η εικόνα και στα λιμάνια.

Από νωρίς το μεσημέρι επικρατεί το «αδιαχώρητο» στους δρόμους, με τους οδηγούς να οπλίζονται με υπομονή. Τα πιο σημαντικά προβλήματα καταγράφονται στην Αττική Οδό και στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος του Χαϊδαρίου, με τεράστιες καθυστερήσεις και στα δύο ρεύματα.

Μποτιλιάρισμα εντοπίζεται και στο ανοδικό ρεύμα του Κηφισού, τμηματικά, από το ύψος του Μοσχάτου, ενώ παρόμοια είναι η εικόνα και στη Λεωφόρο Σχιστού.

«Πανζουρλισμός» στα ΚΤΕΛ

Την ίδια ώρα, αμέτρητοι είναι οι ταξιδιώτες που επέλεξαν τα ΚΤΕΛ, ώστε να φτάσουν στον προορισμό τους για φέτος το Πάσχα. Από νωρίς το πρωί η κατάσταση στον Κηφισό είναι «εκρηκτική» με τα λεωφορεία να αναχωρούν το ένα μετά το άλλο γεμάτα!

Με πληρότητα που αγγίζει 100% για διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου, της Αιτωλοακαρνανίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Μαγνησίας, Πιερρίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας και Ευβοίας, οι ταξιδιώτες συρρέουν με χαμόγελα και βαλίτσες ανά χείρας.

Μάλιστα για σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, από τον σταθμό του Κηφισού είναι προγραμματισμένα συνολικά 300 δρομολόγια, εκ των οποίων τα 80 είναι έκτακτα ενώ από το σταθμό Λιοσίων τα δρομολόγια ξεπερνούν τα 100 για όλους τους προορισμούς που εξυπηρετεί.

«Χαμός» και στα λιμάνια

Την ίδια ώρα, το «αδιαχώρητο» επικρατεί και στο λιμάνι του Πειραιά, όπου χιλιάδες πολίτες συρρέουν, με σκοπό να ταξιδέψουν στα νησιά για τις γιορτές.

Σε ότι αφορά την κίνηση των επιβατών στα λιμάνια και σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων των εταιρειών για σήμερα από τον Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 22 δρομολόγια πλοίων με 25.574 αναχωρήσεις επιβατών. Συγκεκριμένα, μόνο για σήμερα έχουν προγραμματιστεί 38 δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό και 22 για Κυκλάδες, Αιγαίο και Κρήτη, ενώ από το λιμάνι της Ραφήνας 10 απόπλοι με 10.870 επιβάτες.

Αλλά και χθες Μ. Τετάρτη από το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, λόγω της απεργίας της ΠΝΟ για την Πρωτομαγιά, 11 απόπλοι πλοίων με 11.305 αναχωρήσεις επιβατών.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This