Μενίδι: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 50χρονος σφαγέας – Μάρτυρες τον είδαν να περιφέρεται για ώρες κοντά στον τόπο του εγκλήματος!

Όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς - Οι τρεις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία - Σήμερα θα δικαζόταν!

Must Read

«Μουδιασμένο» παραμένει το πανελλήνιο από το φρικιαστικό έγκλημα που συνέβη χθες στο Μενίδι με θύμα μια γυναίκα για ακόμη μια φορά. Αυτή τη φορά μια 40χρονη δολοφονήθηκε με 10 μαχαιριές από τον 50χρονο εν διαστάσει σύζυγό της και αφέθηκε να ξεψυχήσει στο πεζοδρόμιο, στην γωνιά των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους.

Δείτε βίντεο:




Ψυχρός και αμετανόητος

Ο σφαγέας έπεσε χθες το απόγευμα στα χέρια της αστυνομίας. 

Ο 50χρονος Αλβανός τον οποίο είχε καταγγείλει τρεις φορές στις αρχές το θύμα, εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς σε περιοχή της Φυλής. 

Στην κατάθεση του στις αρχές λίγο αργότερα ο δολοφόνος εμφανίστηκε αμετανόητος και ψυχρός. Στις πρώτες δηλώσεις του για τις 10 και πλέον μαχαιριές στην εν διαστάσει σύζυγό του ανέφερε «σκότωσα την γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω» επικαλούμενος το επιχείρημα ότι τον απατούσε!

Σήμερα αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί για την πράξη του.




«Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άντρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες του στο Facebook» είπε στους αστυνομικούς σύμφωνα με το STAR.




O 50χρονος εντοπίστηκε υπό την επήρεια αλκοόλ σε οικοδομή στην Φυλή. Εκεί δούλευε και παράλληλα σε μια ταβέρνα στην Μεταμόρφωση ως ψήστης.

Μετά την δολοφονία πήγε σε ένα ξενοδοχείο. Πλήρωσε για να μείνει το βράδυ της Τετάρτης και άρχισε να περιφέρεται. Κατέληξε στην οικοδομή, όπου κρύφτηκε έχοντας στην κατοχή του πολλά μπουκάλια με μπύρες.

Περιφερόταν για ώρες στον τόπο του εγκλήματος!

Μια συγκλονιστική μαρτυρία σχετικά με τον 50χρονο δολοφόνο ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, μια κάτοικος της περιοχής μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ανέφερε πως ο σύντροφός της είχε δει τον 50χρονο να περιφέρεται για αρκετές ώρες μετά το συμβάν κοντά στον τόπο του εγκλήματος.

Όπως είπε ο άντρας βρισκόταν ένα στενό πιο κάτω,στην οδό Σωκράτους. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα έβγαινε στο δρόμο και έβλεπε τι γινόταν εκεί όπου είχε σκοτώσει την γυναίκα ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο! Μάλιστα η μάρτυρας είπε πως πλησίασε αστυνομικούς και τους ενημέρωσε ότι είδε έναν άντρα να φέρεται αμήχανα αλλά εκείνοι αδιαφόρησαν και της είπαν πως είναι ένας κανονικός άνθρωπος και δεν φαινόταν ύποπτος!




Οι τρεις καταγγελίες

Σύμφωνα με πηγές, η 40χρονη είχε καταγγείλει ότι ο άντρας της έπινε και την ξυλοκοπούσε, ενώ η ίδια δεχόταν απειλές για τη ζωή της. Η τελευταία φορά που η 40χρονη είχε κάνει καταγγελία στις αρχές, ήταν στις 7 Μαΐου, με τον 50χρονο να συλλαμβάνεται και να αφήνεται ελεύθερος μέχρι τη δίκη, η οποία θα πραγματοποιούνταν την Παρασκευή 17 Μαΐου. Οι προηγούμενες καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία είχαν γίνει το 2013 και το 2022 και ο 50χρονος είχε αναζητηθεί και συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Το θύμα εντόπισε ένας περαστικός, περίπου στις 06:00 το πρωί σε πεζοδρόμιο, στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους.

Ηχητικό ντοκουμέντο πριν από την δολοφονία: «Θα σε σκοτώσω»

Την ίδια ώρα, ηχητικό ντοκουμέντο επιβεβαιώνει τις απειλές του εν διαστάσει συζύγου της έξω από το σπίτι της πριν από το στυγερό έγκλημα νωρίς το πρωί της Πέμπτης.




 

Στις 7 Μαΐου τα μεσάνυχτα, 50 μέτρα από την είσοδο του σπιτιού της, η δολοφονημένη γυναίκα με καταγωγή από την Αλβανία ακούγεται να λέει στον 50χρονο συζυγοκτόνο: «Φύγε από εδώ. Σταμάτα. Μου έχεις καταστρέψει τη ζωή! Τέλος!».




Ο δράστης τής φώναζε: «Θα σε σκοτώσω! Δεν το καταλαβαίνεις!» και έσπαγε μπουκάλια μπύρας στον δρόμο. Ένα από τα σπασμένα το κράδαινε προς το μέρος της. Στο σημείο του καβγά έφτασαν τα παιδιά τους και η κόρη κάλεσε την Αστυνομία.




 

Τραγική φιγούρα η κόρη του θύματος

Συγκλονιστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν νωρίτερα στο Μενίδι όταν στο σημείο της δολοφονίας της 40χρονης βρέθηκε η κόρη της γυναίκας!




Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, η κοπέλα είχε στο κινητό της μια φωτογραφία της μητέρας της και ρωτούσε εναγωνίως τους αστυνομικούς για το αν ήταν εκείνη που βρισκόταν νεκρή λίγα μέτρα μακριά. Όταν οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι πράγματι ήταν η μητέρα της το νεαρό κορίτσι ξέσπασε σε λυγμούς και άρχισε να λέει «ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά».




 

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Και τώρα οι Έλληνες πολίτες θα κληθούν να ταίζουν στην φυλακή που θα κάθεται και θα κοιμάται, το σκουπίδι από την εγκληματική Αλβανία. Έχουν γεμίσει οι Ελληνικές φυλακές με τηγάνια.

  2. Άλλος ένας στυγνός δολοφόνος από την βρόμικη και εγκληματική Αλβανία. Τυχαίο; Καθόλου. Τώρα για την Ελληνική αριστερά δεν υπάρχει ανθρωποκτονία, επειδή ο φονιάς είναι Αλβανός;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This