Αποκάλυψη ντροπής για τις Πρέσπες: Ο Γεραπετρίτης συνέταξε τη συμφωνία του Κοτζιά;

Αποκάλυψη – βόμβα από τον Δήμο Βερύκιο!

Must Read

Τσίπρας – Μητσοτάκης εξαπάτησαν το πανελλήνιο! Καμμία διάψευση από τους εμπλεκομενους μέχρι στιγμής! 

Μία πρωτοφανής, αδιανόητη αποκάλυψη γύρω από την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών έγινε πριν από λίγο από τον δημοσιογράφο Δήμο Βερύκιο, σε άρθρο του στην ιστοσελίδα ieidiseis.

Ο γνωστός δημοσιογράφος σε μια εκτενή Αναφορά γύρω από το παρασκήνιο της συμφωνίας των Πρεσπών, γράφει τα ακόλουθα: «Καθ´ όλη την διάρκεια που συντάσσονταν το κείμενο της Συμφωνίας ο Γιωργος Γεραπετρίτης είχε λεπτομερή εικόνα μέσω του «Νομικού Γραφείου» που είχε αναλάβει την επεξεργασία των κειμένων!

Με τη σειρά του ο Γεραπετρίτης κρατούσε διαρκώς ενήμερο τον Κυριάκο Μητσοτάκη»!

Μα πιο «άλλο νομικό γραφείο» θα μπορούσε να είναι εκτός από το έγκριτο γραφείο του Γιώργου Γεραπετρίτη; Ο μόνος τρόπος να έχει νομίμως γνώση ο νυν υπουργός για την συγκεκριμένη διαδικασία και το περιεχόμενο της, είναι να πρόκειται για το δικό του νομικό γραφείο. Οτιδήποτε άλλο δεν συνιστά απλώς παρανομία, αλλά σοβαρότατο κακούργημα!

Πρόκειται πραγματικά για την αποκάλυψη της μεγαλύτερης απάτης του πολιτικού συστήματος κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Την ώρα που η παρέα του Μητσοτάκη ως αντιπολίτευση φορούσε περικεφαλαίες και έβγαινε στις πλατείες παριστάνοντας τους μακεδονομάχους, ο κορυφαίος συνεργάτης του σημερινού πρωθυπουργού, μέσω του δικηγορικού του γραφείου, όχι μόνο συνέτασσε την συμφωνία την οποία τότε «κατακεραύνωναν», αλλά ενημέρωνε τον Μητσοτάκη για κάθε λέξη της!

Με απλά λόγια, Κοτζιάς και Γεραπετρίτης «έστησαν» τις Πρέσπες, γεγονός που ανέχθηκε ο Τσίπρας και απέκρυψε ο Μητσοτάκης.

Ήταν μάλιστα τόσο επαίσχυντη η συγκεκριμένη συμφωνία, που όπως ομολόγησε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη του στον Σκάι, δεν είχε καν την πρόνοια της αλλαγής του Συντάγματος των Σκοπίων, της ρηματικής διακοίνωσης για την ιθαγένεια, αλλά και του άρθρου 7, της παραδοχής δηλαδή για την Σλαβική καταγωγή των Σκοπιανών! Στοιχεία που όπως παραδεχτηκε ο πρώην πρωθυπουργός, εισήλθαν στη συμφωνία με παρέμβαση του τ. ΠτΔ, Προκόπη Παυλόπουλου. Μάλλον έτσι εξηγείται και ο «αγώνας» Γεραπετρίτη για την τοποθέτηση της Κ. Σακελλαροπούλου στην Ηρώδου του Αττικού.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα από το 1:59:00

Όπως και να έχει, η αποκάλυψη αυτή του Δήμου Βερύκιου, είναι μια πραγματική βόμβα στα θεμέλια των δυο κομμάτων που πλέον οφείλουν να απολογηθούν στους ψηφοφόρους τους, που συνέχιζαν να εξαπατούν μέχρι πριν λίγες ώρες…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τους προδότες κανείς. Ας σκεφθούν οι νεοέλληνες αν θα ξαναψηφίσουν τα γνωστά συστημικά κόμματα που αποδεικνύονται συνεχώς ανθελληνικά και υποτελείς ξένων κέντρων εξουσίας & συμφερόντων.

  2. Έχω διάβαση το άρθρο του κ Βερύκιου όσα αναφέρετε εδώ είναι παραπληροφόρηση και προσπάθεια διχασμού του κόσμου.Απαρεδεκτη προσέγγιση του θέματος

  3. Τι τίτλος είναι αυτός ρε παιδιά; Δεν είπε τίποτα τέτοιο ο Βερύκιος. Έκανε απλά αναφορά για ένα γραφείο. Από που προκύπτει ότι την συνέταξαν μαζί;
    Γράψτε όμως και το ότι ενώ μάθαινε ο Γεραπετριτης και ο Μητσοτάκης αντί να βοηθήσουν τον Τσίπρα και κατ’ επέκταση την Ελλάδα,εφόσον συμφωνούσαν με την συμφωνία, φώναζαν για τάχα προδοσία. Γράψτε και ότι πίεζαν τον Τσίπρα Αμερική και ΕΕ για να δοθεί διπλή ονομασία, εσωτερικά μακεδονια και διεθνώς Βόρεια Μακεδονία, αλλα τελικά απετράπη

  4. Χαρείτε τον προδότη που μας φέρατε να μας κυβερνήσει!

    https://www.youtube.com/watch?v=MpK8VPXXHwk

    ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ, ψευτοπατριώτες της δεκάρας, ‘Μακεδονομάχοι’ του γλυκού νερού, Πατριδοκάπηλοι απατεώνες και πολιτικά ανόητοι. Ψηφίσατε τον ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ κι οδηγείτε την χώρα σε ΑΚΡΩΤΗΡΙΣΜΟ.

    • Ο Τσολάκογλου τουλάχιστον ως στρατηγός πολέμησε με ανδρεία στο ελληνοαλβανικό μέτωπο και ό,τι έκανε κατόπιν ως δοτός πρωθυπουργός (σφάλμα του μεγάλο) το έκανε για να σώσει ό,τι μπορούσε να σωθεί. Οι σημερινοί ήταν και είναι προδότες ολκής δουλεύοντας ύπουλα και μεθοδικά στο παρασκήνιο.

  5. Γιατί ακριβώς εξαπάτησε ο Τσίπρας;

    Ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε εξ αρχής ό,τι η ΝΔ είναι υπέρ της συμφωνίας κι ό,τι ψεύδεται.

    Τα ίδια έλεγε κι ο Καμμένος.

    Άρα οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ έχουν συγκεκριμένη ταυτότητα: ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ‘ΔΕΞΙΟΙ’ και η φαμίλια ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    Μην ΘΟΛΩΝΕΤΕ τα νερά.

    Το ερώτημα είναι, εφόσον ο Τσίπρας έλεγε ότι η ΝΔ είναι υπέρ της συμφωνίας και τελικά είχε δίκιο, ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΔ;

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΑΦΙΟΖΟ;

    Αυτά είναι τα ερωτήματα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This