Πύργος: Ξεψύχησε στον ύπνο του 67χρονος που είχε εμβολιαστεί (video)

Ο άτυχος άνδρας και η σύντροφός του είχαν εμβολιαστεί όμως βρέθηκαν και οι 2 θετικοί

Must Read

Έντονη ανησυχία και πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει ο αιφνίδιος θάνατος ενός 67χρονου άνδρα στον Πύργο ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη σύντροφό του το μεσημέρι της Κυριακής. 

Ο 67χρονος άνδρας ο οποίος ήταν πλήρως εμβολιασμένος, είχε εμφανίσει ελαφρά συμπτώματα πριν από δύο εβδομάδες. Πριν 5 μέρες, υποβλήθηκε σε εξέταση και διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. 

Ο ίδιος μετέβη στο νοσοκομείο όμως οι γιατροί του είπαν ότι δεν χρειάζεται να νοσηλευτεί και ότι έπρεπε να μείνει σε καραντίνα στο σπίτι του. Ωστόσο, όπως αναφέρει η patrinews.gr, ο 67χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του και εντοπίστηκε νεκρός στο κρεβάτι του από τη σύντροφό του, η οποία αν και πλήρως εμβολιασμένη βρέθηκε κι εκείνη θετική στον ιό. 

Μιλώντας στην τοπική εφημερίδα, η κυρία Νικολέττα αναφέρει: «Του μίλησα, του είπα έλα να φάμε. Τίποτα. Με τα μάτια κλειστά. Το είχε ξανακάνει βέβαια, αλλά με έπιασε τρομάρα. Δεν ανάσαινε, τον είδα κατακίτρινο. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρός φώναξα τον γείτονα και αυτός κάλεσε το ΕΚΑΒ» δήλωσε σε κατάσταση σοκ.

Εκτός από το ασθενοφόρο, στο σπίτι του ζευγαριού έφτασαν και άνδρες της αστυνομίας προκειμένου να αποκλείσουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.  

Στη σορό του 67χρονου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή η οποία αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Νίκος Κοκλώνης δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον τάφο του Βασίλη Καρρά

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή την Παραμονή Χριστουγέννων του 2023 σε ηλικία 70 ετών μετά από μάχη...

More Articles Like This