Σοβαρό ατύχημα σε αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά – Τραυματίστηκαν δύο άτομα

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Must Read

Η διασκέδαση μετατράπηκε σε τρόμο κατά τη διάρκεια αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στην πίστα στα Γιαννιτσά, όταν αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, τραυματίζοντας δύο θεατές. 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα logospellas.gr οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε σοβαρή κατάσταση, με χτυπήματα στο κεφάλι, στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο ένας τραυματίας κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και ο άλλος από την Κατερίνη.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, σε ένα από τα άλματα της πίστας ο οδηγός ξέφυγε της πορείας του, λόγω της λάσπης και έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη. Εκεί υπήρχε μία μεταλλική κολώνα, η οποία έπεσε πάνω σε δύο από τους θεατές, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τους. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον έναν από τους δύο τραυματίες να είναι μόλις 16 ετών.

Σύμφωνα με το motomag.gr ο αγώνας διεκόπη και λίγο αργότερα η διοργάνωση ανακοίνωσε την οριστική ακύρωση του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This