Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού 32χρονης στο Πήλιο!

Η γυναίκα είχε καταγγείλει ότι του ζήτησε βοήθεια επειδή χάθηκε!

Must Read

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 66χρονος, ο οποίος κατηγορούνταν από 32χρονη ότι την βίασε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή των Κάτω Λεχωνίων στο Ανατολικό Πήλιο. 

Ο άνδρας αρνήθηκε των κατηγοριών, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι όπως προέκυψε από την εξέταση της καταγγελίας και ιατρική εξέταση που έγινε στη γυναίκα, λίγες ώρες μετά την καταγγελία, δεν προκύπτει ότι υπέστη κακοποίηση στα γεννητικά της όργανα.

Η γυναίκα είχε καταγγείλει ότι όταν χάθηκε τηλεφώνησε στον 66χρονο, με τον οποίο δεν ήταν στην ίδια παρέα αλλά γνωρίζονταν με την πρώην σύντροφό του, που πήγε και την έβαλε στο αυτοκίνητο και ενώ βρισκόταν στο δρόμο ασέλγησε σε βάρος της και τη βίασε.

ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Σύμφωνα με τον άνδρα, η γυναίκα είχε πιεί και όταν μπήκε στο αυτοκίνητο μάλωσε, έλεγε ακατανόητα πράγματα με τον 66χρονο και τον έβρισε. Ο ίδιος είπε ότι άνοιξε την πόρτα και την έσπρωχνε για να βγει από το όχημα, αλλά δεν τα κατάφερε να τη βγάλει έξω, οπότε βγήκε από το αυτοκίνητο, πήγε από την πόρτα του συνοδηγού και την τράβηξε για να τη βγάλει από το αυτοκίνητο.

Ωστόσο, από την εξέταση που έγινε δεν διαπιστώθηκαν σκισμένα ρούχα, γδαρσίματα και γρατζουνιές, ενώ γυναικολόγος που την εξέτασε δεν διαπίστωσε κακοποίηση στα γεννητικά της όργανα.

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο 66χρονος αφέθηκε ελεύθερος με όρους την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του, μέχρι να γίνει η δίκη του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This