Μυστήριο με ληστές που άρπαξαν γόνο οικογένειας επιχειρηματιών έξω από το σπίτι του στο Λαύριο

Ο 24χρονος, που λείπει στο εξωτερικό είπε ότι έδωσε 7.000 ευρώ και ενα rolex για να γλιτωσει

Must Read

Μια περίεργη υπόθεση στοχευμένης ληστείας, με θύμα τον γιο γνωστού επιχειρηματία της νοτιοανατολικής Αττικής, ερευνούν οι αστυνομικοί, καθώς οι δράστες, που έστησαν καρτέρι κάτω από το σπίτι του στο Λαύριο, γνώριζαν κάθε κίνηση της οικογένειας, αλλά και την οικονομική της επιφάνεια.

Το θύμα, ένας 24χρονος γόνος οικογένειας επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ένδυσης, κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι μόλις στάθμευσε το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, του επιτέθηκαν τρεις άγνωστοι που είχαν ξενική προφορά, οι οποίοι του είχαν στήσει ενέδρα, και τον έβαλαν μέσα στο δικό τους όχημα απαιτώντας χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με την καταγγελία του νεαρού, οι ληστές τον απειλούσαν με μαχαίρια και του άρπαξαν όσα χρήματα είχε πάνω του. Ομως, ο εφιάλτης του 24χρονου επιχειρηματία δεν τελείωσε εκεί, αφού οι ληστές τού ζητούσαν περισσότερα χρήματα, λέγοντάς του ότι θα σκοτώσουν την οικογένειά του αν δεν υπακούσει στις απαιτήσεις τους. Το «παζάρι» του με τους κακοποιούς μέσα στο όχημά τους κράτησε περίπου 15 λεπτά και τελικά συμφώνησαν να πάει ο νεαρός στο σπίτι για να τους φέρει κι άλλα χρήματα, όσο εκείνοι περίμεναν απέξω!

Ο 24χρονος τους έπεισε ότι θα επιστρέψει με τα χρήματα και πήγε στο σπίτι, απ’ όπου πήρε περίπου 7.000 ευρώ και ένα ρολόι Rolex, τα οποία παρέδωσε στους ληστές μόλις βγήκε. Οι δράστες έφυγαν και τότε ο νεαρός κάλεσε την Αμεση Δράση, αστυνομικοί της οποίας τον ρώτησαν γιατί δεν τηλεφώνησε όταν μπήκε μόνος στο σπίτι, για να λάβουν την απάντηση ότι φοβήθηκε μήπως τον βλέπουν! Το θύμα περιέγραψε στο protothema.gr το τρομακτικό τετ α τετ με τους κακοποιούς, υποστηρίζοντας πως είχαν χαρτογραφήσει πλήρως τις κινήσεις της οικογένειας, ακόμα και τι αυτοκίνητο έχει καθένας τους.

«Βγαίνω από το αμάξι και αντιλαμβάνομαι ότι κατεβαίνουν και εκείνοι. Οτι κάτι γίνεται. Και, πριν προλάβω να μπω στο σπίτι μου, ακούω να μου φωνάζουν “Ασφάλεια”. Καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και, πριν προλάβω να αντιδράσω, με έπιασε ο ένας, μου έβγαλε μαχαίρι, και με αρπάζει και ο άλλος και με βάζουν μέσα στο αμάξι, όπου υπήρχε και τρίτο άτομο» περιέγραψε ο επιχειρηματίας.

Το περίεργο είναι ότι την επόμενη ημέρα ο νεαρός έφυγε στο εξωτερικό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων! Οταν επιστρέψει θα κληθεί από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής να δώσει λεπτομερή κατάθεση.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This