Σοκ στο ελληνικό βόλεϊ: Η Πέννυ Ρόγκα του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο!

«Ημέρα πρώτη, η μάχη μόλις ξεκίνησε...»

Must Read

Με χθεσινή ανάρτηση της στο Instagram, η βολεϊμπολίστρια του Παναθηναϊκού Πέννυ Ρόγκα γνωστοποίησε δημόσια ότι πάσχει από καρκίνο και ξεκινά τη μάχη καταπολέμησής του, προκαλώντας ισχυρό σοκ στον κόσμο του αθλητισμού και όχι μόνο.

«Ημέρα πρώτη, η μάχη μόλις ξεκίνησε. Ψηλά το κεφάλι! Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τα σημαντικά λόγια που μου είπατε» ανέφερε χαρακτηριστικά η Πέννυ Ρόγκα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Η 36χρονη λίμπερο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, η οποία είχε χάσει τα τελευταία παιχνίδια του «τριφυλλιού», πριν από λίγες ημέρες είχε βρεθεί στο κλειστό της Λεωφόρου, προκειμένου να πανηγυρίσει με τις συμπαίκτριες της την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών. Εκεί γνώρισε μια απίστευτη αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας, καθώς αποτελεί την αγαπημένη αθλήτρια των φίλων του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This