ΕΛΠΙΔΑ από τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη σε καρκινοπαθή παιδάκια από την Ουκρανία

Must Read

Την «αγκαλιά» του για τα καρκινοπαθή παιδιά της Ουκρανίας ανοίγει το ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, με σκοπό να τα φιλοξενήσει στην ογκολογική μονάδα που διαθέτει, τη στιγμή που η χώρα τους δέχεται το ανελέητο σφυροκόπημα των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων.

Με ανάρτησή της χθες στην επίσημη σελίδα του ιδρύματος στο facebook, η κυρία Βαρδινογιάννη εκδήλωσε τον αποτροπιασμό της για τη φρίκη του πολέμου στην Ουκρανία και ανέφερε πως επικοινώνησε με την πρόξενο της χώρας για να της κάνει τη σημαντική πρόταση της μεταφοράς των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο στη χώρα μας.

«Με ανείπωτη θλίψη και αβάσταχτο πόνο παρακολουθούμε τις τραγικές εικόνες και το ανθρώπινο δράμα που εκτυλίσσεται στην Ουκρανία. Τα δακρυσμένα μάτια των παιδιών που προσπαθούν μάταια να καταλάβουν τι συμβαίνει, κρυμμένα στα σκοτεινά υπόγεια, αποτυπώνουν με τον πιο σκληρό τρόπο τη φρίκη του πολέμου.

Επικοινώνησα τηλεφωνικά με την πρόξενο της Ουκρανίας Anna Tischenko και της πρότεινα να μεταφερθούν στην ογκολογική μας μονάδα και στον ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ τα καρκινοπαθή παιδιά από τα ογκολογικά νοσοκομεία της Ουκρανίας, καθώς και να συνδράμουμε στη φιλοξενία παιδιών- προσφύγων.

Παραμένουμε σε επικοινωνία για να στηρίξουμε τα παιδιά, τα οποία είναι πάντα τα πιο αθώα και ανυπεράσπιστα θύματα κάθε ένοπλης σύγκρουσης. Αποτελεί χρέος όλων μας να σταθούμε στο πλευρό τους με όποιο τρόπο μπορούμε» έγραψε η πρόεδρος του ιδρύματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This