Πατέρας 22χρονου Τζακ Φέντον: «Δεν δόθηκαν οδηγίες κατά την έξοδο από το ελικόπτερο»

«Αποβιβαστήκαμε μόνοι μας και κανείς δεν εμπόδισε τον Τζακ να πάει στο πίσω μέρος του ελικοπτέρου»

Must Read

Νεα τροπή στις έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος, στα Σπάτα, δίνει ο πατέρας του νεαρού Τζακ Φέντον που έχασε την ζωή του, αφού καταγγέλει πως, την στιγμή που προσγειώθηκε το ελικόπτερο, κανείς δεν έδωσε οδηγίες στους επιβάτες να μην βγουν, γιατί οι έλικες είναι ακόμη σε λειτουργία.

Οι φίλοι του άτυχου τουρίστα εξέφρασαν με οργή τους σχετικά με τους ισχυρισμούς ότι είχε αποσπαστεί από το τηλέφωνό του λίγες στιγμές πριν «μπει» σε μια περιστρεφόμενη ουρά λεπίδα και τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο 22χρονος Τζακ σκοτώθηκε ακαριαία όταν βρέθηκε πίσω από το ελικόπτερο Bell 407, ενώ ο κινητήρας του ήταν ακόμη ενεργοποιημένος. Ο ίδιος και οι φίλοι του επρόκειτο να επιστρέψουν στο σπίτι τους τη Δευτέρα, μετά το σύντομο ταξίδι τους στη Μύκονο όπου είχαν γιορτάσει τα γενέθλιά του.

Πολλά ερωτήματα αλλά και μία μεγάλη ανατροπή έχει προκαλέσει ο διαμελισμός του, από τον έλικα του ελικοπτέρου.

Δείτε ακόμη: Τραγωδία στα Σπάτα: Νέα μαρτυρία ανατρέπει το πως συνέβη το φρικιαστικό δυστύχημα

«Δεν δόθηκαν οδηγίες κατά την έξοδο από το ελικόπτερο»

Όπως κατήγγειλε ο πατέρας του στη MailOnline «δεν δόθηκαν οδηγίες κατά την έξοδο από το ελικόπτερο και κανείς δεν μας συνόδευσε στο σαλόνι. Το μόνο που έκαναν ήταν να μας άνοιξαν τις πόρτες».

Και στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Αποβιβαστήκαμε μόνοι μας και κανείς δεν εμπόδισε τον Τζακ να πάει στο πίσω μέρος του ελικοπτέρου. Έχω ακούσει ανθρώπους να λένε ότι ο Τζακ ήταν στο τηλέφωνό του και έτρεξε πίσω στο ελικόπτερο και αυτό είναι εντελώς αναληθές. Δεν ήταν στο τηλέφωνό του και γιατί γύρισε προς το πίσω μέρος του ελικοπτέρου δεν ξέρω».

Από την πλευρά της, η μητέρα του, μιλώντας στη MailOnline είπε πώς η οικογένεια είναι «εντελώς συντετριμμένη από την απώλεια του υπέροχου αγοριού».

Εισαγγελική έρευνα

Την ίδια ώρα, έχει ήδη διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

Το μόνο σίγουρο είναι μέχρι στιγμής ότι το γεγονός ότι ο νεαρός πλησίασε στο πίσω μέρος του ελικοπτέρου, ενώ οι έλικες λειτουργούσαν, και χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Το χτύπημα ήταν μοιραίο και ο άτυχος Βρετανός έχασε επί τόπου τη ζωή του.

Πλέον τα ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που διεξάγουν την έρευνα είναι αν τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες ασφαλείας και γιατί ο νεαρός αποβιβάστηκε ενώ οι έλικες ήταν ενεργοί.

Δείτε ακόμη: Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τον τραγικό θάνατο του 22χρονου – Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This