Ασύλληπτη πρόκληση Πακιστανής ανταποκρίτριας του BBC στους Βρετανούς!

Αν σας ενοχλούν οι μουσουλμάνοι στην Βρετανία, αλλάξτε χώρα!

Must Read

Η ανταποκρίτρια του BBC Bushra Shaikh, Πακιστανικής καταγωγής, πέταξε το γάντι στους Βρετανούς:

«Αν δεν σας αρέσουν οι μουσουλμάνοι στη Βρετανία, τότε μπορείτε να ξεκουμπιστείτε!», έγραψε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Χ, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων!

Η ανάρτηση της Πακιστανής που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Η απάντηση της αυτή έγινε έπειτα από ανάρτηση την οποία μάλιστα αναδημοσίευσέ και ο ίδιος ο Έλον Μασκ, σύμφωνα με την οποία πολλές βρετανικές πόλεις έχουν πλέον Μουσουλμάνο δήμαρχο, εκτός φυσικά από το Λονδίνο. Η συγκεκριμένη ανάρτηση βέβαια είχε κάποια ανακριβή στοιχεία, καθώς τέσσερις από τις πόλεις που αναφερόταν, δεν έχουν μουσουλμάνο δήμαρχο.

Αυτό φυσικά δεν αναιρεί το γεγονός ότι οι Πακιστανοί στην Βρετανία έχουν καταστεί μία πανίσχυρη δύναμη, απόρροια φυσικά της βρετανικής αποικιοκρατικής και μετέπειτα «φιλελεύθερης πολιτικής».

Είναι μάλιστα τέτοια η επέλαση των Πακιστανών στην Βρετανία, που η συγκεκριμένη ανταποκρίτρια έκανε προγενέστερα ανάρτηση με την οποία αποθέωνε την τρομοκρατική ενέργεια της Χαμάς με θύματα τους εκατοντάδες άμαχους Ισραηλινούς!

Ανταποκρίτρια του BBC αποθεώνει την Χαμάς!

Να σημειωθεί ότι το BBC είναι κρατικό δίκτυο. Άλλο ένα δείγμα της κυριαρχίας του πακιστανικού στοιχείου στην πάλαι ποτέ «μεγάλη» Βρετανία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Απο μια χωρα αποικια οπως η Ελλάδα και απο μουσουλμανολαγνους πολιτικους ας μην περιμένουμε υιποτα αλλο.Οπως ολη η Ευρώπη ετσι και η Ελλάδα μας κατακτηθηκε απο αυτους που εχουν αλλη αποψη για τη ζωη

  2. Αυτό έπρεπε να το έχουν πει οι δυτικοί εδώ και χρόνια. Μας έφαγε η πολλή δημοκρατία.
    Τώρα θα ανεχτουμε και τούς νεοναζιστες που θα σπεύσουν για να μας σώσουν.

  3. Το φάγαμε το παραμύθι με τον Αδάμ και την Εύα εμείς οι χριστιανοί το φάγανε κιαυτοι με την πέτρα στην Μέκκα… και οι δύο Αβρααμογενεις θρησκείες..
    Σκοταδισμός, μίσος, εκμετάλλευση…
    Δεν είμαι κομμουνιστής..
    ΕΛΛΗΝΑΣ σκεπτόμενος είμαι…

    • Ρωτα εκατό Έλληνες να σου πουν για Αβραάμ, Ισαάκ Ιακώβ, Δαυίδ ,Ηλία, και όλες αυτές τις φάτσες. Οι ενενήντα τουλάχιστον από αυτούς θα σου κάνουν τέτοιες αναφορές και αναλύσεις θα πάθεις πλάκα με τις γνώσεις τους. ουτε πτυχιακή εργασία να ηταν. Ρωτα εκατό Έλληνες να σου πουν ένα έργο των μεγάλων αρχαίων δασκάλων μας ,το ογδόντα τις εκατό θα σε κοιτάν σα χαζοι. Λες και μιλάς κινέζικα.

      • Αυτός είσαι.Παρα πολύ σωστά.Εν τω μεταξύ για τις σφαγές,τα βασανιστήρια,τις ανθρωποφαγίες ,τις λεηλασίες,την κλοπή κρατικών εδαφών των χριστιανών,δε μιλάει κανείς…..

    • Βρε μεγάλε επιστήμονα τι σοφία έχεις!!!!!!
      Εσύ μάλλον δεν είσαι από Ελλάδα. Πήγανε από εκεί που ήρθες γιατί εδώ είναι Ορθόδοξο κράτος!

      • Στην Ελλάδα δεν υπάρχει θεοκρατία. Πουθενά δεν λέει “ορθόδοξο κράτος”. Αυτό που γράφει ο ΝΤΑΝΤΟΣ είναι απολύτως σωστό και το έλεγε και Λιαντίνης.

      • Ορθόδοξο έγινε με τη βία,τις σφαγές και τις λεηλασίες.Η μόνη ελληνική θρησκεία είναι το δωδεκάθεο.Οποιος θέλει ας πιστεύει το εβραϊκό,το αραβικό,το κινέζικο παραμύθι, αρκεί να μην προσπαθεί να το επιβάλλει…

        • Άκουσε φίλε. Οι άνθρωποι δεν είναι υποχρεωμένοι να πιστεύουν πουθενά. Το ζήτημα τής πίστης είναι προσωπική υπόθεση τού καθενός και δεν επιβάλλεται από κανέναν σε κανέναν. Ας μην ανακατεύουμε, λοιπόν, τα θρησκευτικά με τα πολιτικά, διότι δεν βγαίνει καλό μείγμα.

  4. …..σε λίγο και στη χώρα μας λένε κάποιοι….
    Εδώ η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη. Εκεί απλώς γίνεται μια μάχη, εδώ δεν χρειάζεται γιατί οι 300 είναι πιο πακιστανοφιλοι από τους Πακιστανούς. Δεν χρειάζεται να εκλέξουν κάποιους, κάνουν ήδη κουμάντο

    • Πληρώνουν το τίμημα καλά να πάθουν και να βγάλουν το σκασμό, διακόσια χρόνια πίνουν το αίμα από τις αποικίες τους ,Ινδία Πακιστάν Ροδεσια…τι θέλουνε τώρα, να το παίξουνε καθαρόαιμη φυλή?Το ίδιο ισχύει για Γαλλία, Βέλγιο και όλους τούς Βόρειους λαούς .Εμείς είμαστε άλλη φάση όπως βόρια και νότια Αμερική απάνω φράγκα και κάτω πείνα θέλουνε να μας κάνουν βόρια και νότια Ευρώπη. Μας βλέπω μαου μαου στο τέλος τα ίδια παραμύθια με τις κουφαλες τούς Άγγλους απλά η μάχη παίζεται μέσα στην τσέπη μας πατριώτες.!

  5. Η συγκεκριμένη περισσότερο δείχνει…WAG (γκόμενα ποδοσφαιριστή) παρά Πακιστανή μουσουλμάνα. Δεν την κόβω να φοράει, όχι μπούρκα, ούτε καν μαντίλα. Μακάρι να έχει “συνάντηση” με καμιά μουσουλμανική περίπολο ηθών σε κανένα αγγλικό σοκάκι. Να της δείξουν τι σημαίνει σαρία.

    • Φίλε,συμφωνώ.Παιζει ο γκόμενος να ειναι και Χριστιανός!Με αυτή την εμφάνιση περισσότερο για διαφήμιση μου κάνει.Δεν φαίνεται για φανατική μουσουλμάνα!

    • Αυτό το μίσος η βίβλος σας το έμαθε?η οι κανίβαλοι σταυροφόροι?Έκανε ένα λάθος,θα κριθεί από δικαστήριο.Οπως κρίθηκε και το υποτιθέμενο θαύμα του υποτιθέμενου αγίου φωτός….

  6. Να τα λουστουν οι νεοφιλελεδες Αγγλίδες αδερφες.οι δικοί μας ψυχοπονιαρηδες να ετοιμάζονται γιατί έρχεται η σειρά τους και δεν αναφέρομαι στα πολιτικά αποβρασματα

  7. Δυστυχώς και στην Ελλάδα τα ίδια.. Η μπούρκα πάει σύννεφο και ελληνικά δεν ακούς ούτε για δείγμα….Κάτοικος κατω Πατησίων δυστυχώς

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This