«Παιδεραστή! Τι σου ‘κανε γ@μ@ το μπελά μου;» Ξέσπασε η μάνα της 14χρονης που κατήγγειλε βιασμό από τον αστυνομικό

«Να τον σκοτώσω ήθελα»… Ένταση στο δικαστικό μέγαρο Μυτιλήνης – Αύριο απολογείται ο 53χρονος

Must Read

Λίγο πριν τις 10:00 πέρασε την πύλη του δικαστικού μεγάλου Μυτιλήνης ο 53χρονος  αστυνομικός-προπονητής βόλεϊ που συνελήφθη στη Λέσβο για βιασμό ανήλικης.

Ζήτησε από τον ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το πρωί (Τρίτη) και παρουσιάστηκε συνοδευόμενος από δικηγόρο Αθηνών, αφού ο δικηγόρος της Μυτιλήνης που είχε διορίσει παραιτήθηκε χθες το μεσημέρι και κανένας άλλος δεν δέχθηκε να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Η έρευνα της αστυνομίας έχει επικεντρωθεί στα προφίλ του 53χρονου στα κοινωνικά δίκτυα, τις φωτογραφίες και τα βίντεο που βρέθηκαν στην κατοχή του. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα υποβάλλει αίτημα προς την εταιρία που διαχειρίζεται το Facebook για άρση του απορρήτου του αστυνομικού.

Οι γονείς της 14χρονης βρίσκονταν έξω από το δικαστήριο, με κόσμο που φώναζε «σκύλε» προς τον αστυνομικό, να τους συγκρατεί και  τη μητέρα της κοπέλας να ξεσπά προσπαθώντας να κινηθεί προς το μέρος του 53χρονου φωνάζοντας:

«Αφήστε με», «το μωρό μου», «το μωρό μου τι σου’ κανε γ@μ@ το μπελά μου», «τι σου ‘κανε παιδεραστή».




Λίγο αργότερα, η μητέρα της ανήλικης κοπέλας κλαίγοντας μίλησε στην ΕΡΤ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να τον σκοτώσω ήθελα» και τόνισε ότι ένιωσε μίσος μόλις τον είδε. «Να με αφήσουν να μπω μέσα θέλω» , σχολίασε ακόμα.

Επιβεβαίωσε ότι του είχε εμπιστοσύνη και πως κατάλαβε πως κάτι τρέχει βλέποντας μηνύματα στο κινητό της κόρης της. «Την εκβίαζε, την απειλούσε, τη χτυπούσε μέσα στο αυτοκίνητο επειδή δεν έκανε αυτά που ήθελε εκείνος».

Ο πατέρας της 14χρονης από την πλευρά του χαρακτήρισε τον 53χρονο «μεγάλο κτήνος»…




Η 14χρονη είχε απευθυνθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σύμφωνα με την ΕΡΤ πριν από δύο εβδομάδες, ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, είχε δώσει συνέντευξη σε τοπικό σταθμό στην Μυτιλήνη όπου είχε πει ότι ερευνούν μία υπόθεση ενός κοριτσιού που είχε επικοινωνήσει και τους μίλησε για εκβιασμό μέσω διαδικτύου. Φαίνεται να πρόκειται για την ίδια υπόθεση.




Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This