Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του ο 36χρονος – Αναζητείται η σύζυγός του

Στη ΜΕΘ το θύμα της επίθεσης που είχε καταδικαστεί για ένοπλες ληστείες

Must Read

Ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Κρήτη έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό της 38χρονης που τα ξημερώματα του Σαββάτου έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο σύζυγό της στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 38χρονη, κάτω από άγνωστες συνθήκες καυγάδισε με τον 36χρονο την ώρα που βρίσκονταν σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου και στη συνέχεια πήρε ένα μπουκάλι με καυστικό υγρό και το έριξε στο θύμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σε όλη την αριστερή πλευρά του προσώπου του. 

Μετά την επίθεση η 38χρονη εξαφανίστηκε, ενώ ο 36χρονος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό μέσο στο ΠΑΓΝΗ όπου εισήχθη στην Εντατική. Εξαιτίας της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Θριάσιο νοσοκομείο στην Αθήνα, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί εντός της ημέρας.




«Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του»

Το θύμα της επίθεσης φέρει έγκαυμα δευτέρου βαθμού στα χέρια και στην αριστερή πλευρά του προσώπου του.

«Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χάσει το μάτι του αφού φέρει σοβαρή βλάβη. Προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, βρίσκεται για προληπτικούς κυρίως λόγους στη ΜΕΘ. Φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα χέρια και στην αριστερή πλευρά του προσώπου του. Ωστόσο, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη αλλά εκτιμάται διαρκώς» ανέφερε με δηλώσεις του στο cretapost ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ και χειρουργός κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Αρνείται τις κατηγορίες η σύζυγος

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, η 38χρονη που αναζητείται από την Ασφάλεια Ηρακλείου, ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και μάλιστα δηλώνει πλήρη άγνοια για το ό,τι έχει συμβεί στον 36χρονο.

Το θύμα είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα

Ο 36χρονος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, αφού εξέτισε ποινή για ένοπλες ληστείες με καλάσνικοφ που σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Πληροφορίες του cretapost, αναφέρουν ότι το θύμα της επίθεσης είχε καταδικαστεί σε 89 χρόνια ποινή κάθειρξης από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης καθώς συμμετείχε σε μία σειρά από ένοπλες ληστείες με καλάσνικοφ που είχαν σημειωθεί από το 2012 μέχρι το 2015 με αποκορύφωμα την κινηματογραφική ληστεία στο κοσμηματοπωλείο στο Creta Maris.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έλαβε χώρα η επίθεση η Αστυνομία βρήκε και κατέσχεσε ένα δοχείο με καυστικό υγρό το οποίο έχει σταλεί στα εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί με ακρίβεια η χημική ουσία που περιέχει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This