Η εκδίκηση των φτωχών! Σενεγάλη – Κατάρ 3-1

Must Read

Η Σενεγάλη βρίσκεται μόλις στην 144η θέση στον κόσμο σε κατά κεφαλήν εισόδημα. Το Κατάρ βρίσκεαι στην 4η. Η αναμέτρησή τους στο Μουντιάλ ήταν και ένας αγώνας των φτωχών με τους πλούσιους. Τους πολύ πλούσιους.

Η φτώχεια νίκησε το χρήμα και οι διοργνωτές Καταριανοί έχουν τουλάχιστον την… ικανοποίηση ότι έβαλαν, επιτέλους γκολ μετά από 123 αγωνιστικά λεπτά.

Η νικητές ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά λίγο έλειψε να τα κάνουν… θάλασσα. Μετά το δεύτερο γκολ στο 46ο οπισθοχώρησαν αδικαιολόγητα. Με ένα ολόκληρο ημίχρονο μπροστά τους και τις καθυστερήσεις που ξεπερνούν τα πέντε λεπτά, τουλάχιστον, αυτό έμοιαζε με… αυτοκτονία. Λίγο έλειψε να το πληρώσουν. Τα Κατάρ μείωσε, αλλά ένα τρίτο γκολ έφερε και πάλι την ηρεμία.

Στο 41’ ο Κούκι, αμυντικός του Κατάρ, έστρωσε την μπάλα στον Ντιά και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ (1-0). Στο 46’ από εκτελεση κόρνερ ο Ντεντιού κέρδισε την κεφαλιά και «έγραψε» το 2-0.

Ο Μουντάρι είναι ο παίκτης που θα περάσει στην ιστορία ως ο πρώτος Καταριανός που σκοράρει σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Συνέβη στο 78’. Μόνο που το γκολ αυτό δεν ήταν αρκετό να συνοδευτεί από νίκη ή έστω ισοπαλία. Η Σενεγάλη είχε την απάνηση έξι λεπτά αργότερα, στο 84’ με τον Μπαρσάμ.

Κατάρ (Φ. Μπας): Μπασράμ, Μιγκέλ (83′ Γουάντ), Μοχάμεντ, Κούκι, Χασάν, Αχμέντ (83′ Σαλμάν), Αλ Χαϊντός (74′ Μουντάρι), Μουντιάφ (69′ Χατέμ), Μαντίμπο, Αλί, Αφίφ.

Σενεγάλη (Α Σισέ): Ε. Μεντί, Σαμπαλί, Κουλιμπαλί, Γιάκομπς (78′ Π. Σισέ), Ντιαλό, Ν. Μεντί (78′ Π. Σαρ), Σαρ (74′ Εντιαγέ), Ντιατά (64′ Σις), Ντιεντιού (74′ Ντιένγκ), Ντία.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This