Κολωνός: Πατέρας 5χρονου:«Δεν ήμουν μεθυσμένος, πάλεψα να σώσω το παιδί μου»

Το παιδάκι παραμένει σε πολύ κρίσιμη κατάσταση

Must Read

Την σιωπή του «έσπασε» ο πατέρας του 5χρονου παιδιού που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο με πολυοργανική ανεπάρκεια, μετά από τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα που ζει με την οικογένειά του στον Κολωνό, το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Δείτε επίσης: Κολωνός: Ο σπαραγμός της μάνας του 5χρονου – «Άγγελέ μου σήκω, η μαμά είναι εδώ»

Μιλώντας στον Ant1, λίγη ώρα πριν απολογηθεί, ο κ. Στέφανος Μήττας αναφέρθηκε στις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά στο διαμέρισμα.

«Το παιδί (σ.σ. ο 5χρονος) ήταν στο κρεβατάκι του, το είχε βάλει η σύζυγος μου να κοιμηθεί. Εγώ είχα ξενυχτήσει δουλεύοντας με το ταξί και πήγα για δεύτερο μεροκάματο για ελιές, στον Άγιο Στέφανο και στον Ωρωπό. Ήμουν πολύ κουρασμένος και έκανα και ινσουλίνη για το ζάχαρο και κοιμήθηκα. Είπα ψέματα ότι ήμουν σε κατάσταση μέθης. Μέχρι που είπαν ότι το παιδάκι είναι νεκρό», ανέφερε ο πατέρας.

Όπως τόνισε, «πάλεψα για να το σώσω το παιδί. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη γιατί η γυναίκα μου την κλειδώνει για να μην φύγει ο μικρός και για προστασία από ληστές. Η γυναίκα μου με έναν γείτονα έσπασαν την πόρτα, δεν μπορούσαν να μπουν από την κεντρική είσοδο, είχαν πνιγεί από τους καπνούς».

Δείτε επίσης: Φωτιά στον Κολωνό: Πολυοργανική ανεπάρκεια παρουσιάζει ο 5χρονος

Ο κ. Μήττας είπε πως ο 5χρονος είναι σε κρίσιμη κατάσταση. 

«Χθες το μεσημέρι περιμέναμε να μπούμε στην Εντατική να δούμε το παιδί και μας είπαν οι γιατροί “του κάναμε ηλεκτροσόκ και το επαναφέραμε στην ζωή”. Του έδωσαν και φάρμακο για την καρδιά. Μας είπαν πως δεν υπάρχει ελπίδα και πως μόνο ο Θεός….».

Ο ίδιος ανέφερε πως τα υπόλοιπα τρία παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Παίδων.  Πλέον, όπως ανέφερε φιλοξενούνται σε έναν φίλο του και στην αδελφή του.

Δείτε επίσης: «Μόνο από θαύμα θα σωθεί το παιδί μου» – Συγκλονίζει η μητέρα του 5χρονου στον Κολωνό

Χθες, συγκλόνισε το πανελλήνιο η μητέρα του 5χρονου η οποία βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του, έξω από το δωμάτιο του στο νοσοκομείο.

«Άγγελε μου σήκω σε παρακαλωωωωω 😭😭😭 εδώ είναι η μαμά εδώωωωωω .! Εισαι δυνατός γαμωτοοοοοο.!!! Δεν μπορώ χωρίς εσενααααα .! Δείξε μου πόσο δυνατός είσαι γαμωτοοοοοο. ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ ΜΙΑ ΕΥΧΗΗΗΗ» έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία του παιδιού της μαζί με εκείνη.

 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This