Αναστάσιμα «φάουλ»: Το ατόπημα της Σακελλαροπούλου και η… ζακέτα του Μητσοτάκη

Must Read

Η Αναστάσιμη βραδιά βρήκε τους πολιτικούς ταγούς να έχουν… ξαμοληθεί στις Εκκλησίες για να ασκήσουν τα θρησκευτικά (και επικοινωνιακά) τους καθήκοντα. Υπήρξαν, ωστόσο, κάποια μελανά σημεία τα οποία δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Το κυριότερο όλων εντοπίστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου βρέθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την Αναστάσιμη λειτουργία. Μετά το Χριστός Ανέστη που έψαλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, έγινε και ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

Όποιος είδε τα πλάνα της απευθείας μετάδοσης της ΕΡΤ, ίσως να παρατήρησε ότι η αρχηγός του κράτους έπαθε… βουβαμάρα. Ήταν η μόνη που δεν τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο! Αδιανόητο…

Στην Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε στην Ανάσταση λες και πήγαινε βόλτα για καφεδάκι.

Με… ζακέτα και τόσο casual εμφάνιση, που δεν θύμιζε σε τίποτα Πρωθυπουργό μιας χώρας ο οποίος παρίσταται στη σπουδαιότερη και πιο συγκλονιστική στιγμή της Ορθοδοξίας.

Αντίθετα, τόσο ο Στέφανος Κασσελάκης (μετά του συζύγου του Τάιλερ Μακμπέθ) στην Κέρκυρα, όσο και ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Μητρόπολη Αθηνών, στάθηκαν στο ύψος των ενδυματολογικών περιστάσεων και εμφανίστηκαν προσεγμένοι και κουστουμαρισμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Συγνώμη κιόλας αλλά χεστηκε η Πρόεδρος για τον ύμνο αυτοί δεν έχουν πατρίδα όσο για τον άλλον δεν είδατε την αμφίεση και το ξεμαλιασμα της συζύγου με το κοτσιδάκι η μπέμπα στην εκκλησία οι δε υπολοιποι σαν μην πω στολισμενοι να ανταλλασουν φιλια .Τι δουλειά έχουν όλοι αυτοί στην εκκλησία?

    • Όσο οι Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι, αφήνουμε να μας κάνουν ότι θέλουν τα ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ, θα δούμε και χειρότερα.

  2. Εχουμε σοβαρή έλλειψη από μεγάλους φασίστες..Τί θα κάνει ο κόσμος χωρίς τέτοια μεγάλα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ?
    Τί θα κάνει χωρίς προδότες ρουφιάνους και νενέκους?

  3. Ντροπή αισθάνομαι για το αίσχος των παππάδων να τους βάλουν μέσα στην εκκλησία τους ενώ χτυπιόντουσαν ότι δεν θα τους αφήσουν. Ψέματα! Σαν δεν ντρέπονται οι ψευτοπαππάδες! Υπάρχουν κι άλλες Εκκλησίες που δεν μολύνθηκαν από το πνεύμα του αντίχριστου και μία και μόνη αληθινή που την κρατάει ο Κύριος σε όλους τους αιώνες και εισάγει μόνο τους καλεσμένους του. Συμπερασματικά, εσείς λοιπόν οι ψευτοπαππάδες, θα είσθε οι πρώτοι από όλους που θα παραδώσετε τους ενορίτες σας στον 666 για να σωθείτε, που δεν θα σωθείτε! Αλλά τι περιμένεις από ανθρώπους που πληρώνονται με χοντρό μισθό από το ελληνικό κράτος;

    • Η εμπάθεια σου για τους παπάδες, μου θυμίζει το Στάλιν. Για το ΠΟΙΟΣ θα σωθεί και ποιός όχι, Κριτής είναι μόνο ο ΧΡΙΣΤΌΣ. Εσύ τώρα τι ρόλο παίζεις ΔΕΝ καταλαβαίνω.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This