Ο Δήμος Βερύκιος ισοπεδώνει τους «προστάτες» του Γεραπετρίτη

Είναι πρωτοφανής εκτροπή!

Must Read

Ο δήθεν συντάκτης του Protagon «χτύπησε» ξανά. Με φωτογραφία του Γιώργου Γεραπετρίτη επιτέθηκε στον Δήμο Βερύκιο πλέκοντας, παράλληλα, το εγκώμιο του διορισμἐνου από το Μαξίμου Mr ελληνική διπλωματία και… κομάντο του Κυριάκου Μητσοτάκη για όλες τις «επικίνδυνες αποστολές».

Είναι πρωτοφανής εκτροπή ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας να απαντά σε έγκριτο δημοσιογράφο, ο οποίος υπογράφει με το όνομά του τα κείμενά του, μέσω ενός ανύπαρκτου προσώπου. Ὀπως εχει αποκαλύψει η «Αυγή», ο υποτιθέμενος Αλέκος Παπαναστασίου χρησιμοποιεί πλαστή φωτογραφία για «δική του»!

Η απάντηση του Δήμου Βερύκιου

«Αγαπητό Protagon

Σε άρθρο του συνεργάτη σας Αλέκου Παπαναστασίου με τίτλο «Γιατί ο Γεραπετρίτης ερεθίζει του λαϊκιστές» αναφέρεται ότι :

« Εξέχουσα θέση σε αυτό το «μαγαζί» έχουν παλιοί δημοσιογράφοι από το ρεπορτάζ του υπουργείου Αμυνας. Από τα λεγόμενα «καλά χρόνια». Για παράδειγμα, στην εποχή τους ήταν τόσο υπεύθυνοι ρεπόρτερ ώστε μπορούσαν (τυχαίο το παράδειγμα) να περιγράφουν live από τη Σαλαμίνα τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού –μαζί με τα διακριτικά τους– την ώρα που σάλπαραν για να αντιμετωπίσουν μια εθνική κρίση. Ελπίζοντας, βέβαια, ότι στην Τουρκία θα έβλεπαν τηλεόραση με «χιόνια» και δεν θα κατέγραφαν ποια είναι».

Λοιπόν, άντε για τα τελειώνει το παραμύθι ! Την τηλεοπτική κάλυψη του απόπλου του Στόλου κατά την κρίση των Ιμίων ΔΕΝ την έκανε συντάκτης του υπουργείου Άμυνας, δηλαδή εγώ ! Και για να καταγράφει στην ιστορία : Την μετάδοση την έκανε νυν μέλος του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου απο το σκάφος της ιδιοκτησίας του Σταθμού και με καπετάνιο τον ίδιο τον ιδιοκτήτη.

Σ.Σ: Την παραπάνω ιστορική αλήθεια την έχω επισημάνει αρκετές φορές αλλά “στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα” . Αυτά έχει η διατεταγμένη αρθρογραφία δεν τον παρεξηγώ τον συντάκτη σας. Άλλωστε υπάρχει και η …Σχολή «δεν αφήνεις την αλήθεια να σου χαλάσει μια ωραία ιστορία».

Με εκτίμηση
Δήμος Βερύκιος».

Δείτε το κατάπτυστο δημοσίευμα «Γιατί ο Γεραπετρίτης ερεθίζει τους λαϊκιστές» του Protagon

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Βλέπεις έχουμε τον ρουφιάνο του ΣΥΡΙΖΑ, τον λακέ Κώστα Αρβανίτη να διασύρει και να χτυπάει πισώπλατα την Ελλάδα στην Ευρώπη, χάρη στην οποία τσιμπάει κάθε μήνα τριάντα χιλιάδες Ευρώ, η κουφάλα. Και αυτός δημοσιογράφος ήταν μαζί με την πατσαβούρα την Μαριλένα Κατσίμη. Να μην ξεχάσουμε να τρέξουμε να τον ψηφίσουμε ξανά τον λακέ.

  2. Πορτοσάλτε, Αυτιάς και Μελέτη. Μη τολμήσει άνθρωπος να αντιμιλήσει στα πετσωμένα ΜΜΕ. Ελευθερία του Τύπου: Στην 108η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα – Τελευταία στην E.E. Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη έκθεση, η Ελλάδα βρίσκεται χαμηλότερα από χώρες όπως το Μπουρουντί, το Γκαμπόν, η Μποτσουάνα και η Μογγολία. Κάποιος να εξηγήσει στις χώρες αυτές που δε ξέρουν τι θα πεί κανονικότητα. 41%

  3. Ο Βερύκιος ο δήθεν αριστερός, που δουλεύει στο μεγαλύτερο Ελληνικό συστημικό κανάλι. Αυτός που λιβάνιζε
    από το πρωί μέχρι το βράδυ, τον πολιτικό τενεκέ Αλέξη Τσίπρα. Πάει πολύ να μας το παίζει ακέραιος, ο Βερύκιος. Να προσέξει μόνο να μην σκίσει κανένα καλσόν. Είναι και συνονόματος μου και μάλιστα από την Ζάκυνθο. Τρομάρα στα μπατζάκια του, του ρουφιάνου.

  4. Ο Δήμος Βερύκιος είναι ένας ρουφιάνος που πηγαίνει και τρώει στον Κουρσάρο στην Δροσιά, αγκαλιά με την εγχώρια πλουτοκρατία. Με το σύστημα είναι ο Δήμος Βερύκιος και μας το παίζει και αριστερός, η λινάτσα. Ουστ λαμόγιο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This