Αποκάλυψη! Ο Μίχος είχε δεύτερο κινητό – Ποιους «πελάτες» είχε αποθηκευμένους στο κινητό του;

Που βρίσκεται αυτή η συσκευή; - Τι κατήγγειλε το κορίτσι τώρα που αισθάνεται ασφαλής με τους συγγενείς της

Must Read

Την ώρα που το ενδιαφέρον των ΜΜΕ έχει επικεντρωθεί στις καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου και τα εκατομμύρια που περνούσαν από τα χέρια του πατρός Αντωνίου, δεν έχει υπάρξει καμία νεότερη εξέλιξη αναφορικά με το «κυνήγι» των παιδοβιαστών της 12χρονης από τον Κολωνό και τον διεστραμμένο Ηλία Μίχο που την βίαζε και την εξέδιδε.

Ωστόσο, σήμερα η δικηγόρος της οικογένειας του μικρού κοριτσιού που έχει επιστρέψει στο περιβάλλον των συγγενών της, ενώ η μητέρα της παραμένει προφυλακισμένη με βαριές κατηγορίες, προχώρησε σε μια σημαντική αποκάλυψη. Ο Μίχος διατηρούσε και άλλο κινητό τηλέφωνο. Μια συσκευή, μέσω της οποίας ο 53χρονος βιαστής-μαστροπός επικοινωνούσε με παιδοβιαστές και κανόνιζε τα ραντεβού της φρίκης στο διαμέρισμα που νοίκιαζε μέσω Airbnb.

Σύμφωνα με την δικηγόρο Ασπασία Ταραχοπούλου, το γεγονός αυτό εκμυστηρεύτηκε το ίδιο το ανήλικο κορίτσι, τώρα που βρίσκεται κοντά σε οικεία της πρόσωπα και αισθάνεται άνετα να μιλήσει. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η 12χρονη «κλείδωσε» όταν έμαθε ότι συλλαμβάνουν τη μητέρα της, παρά το γεγονός ότι η ίδια όπως είχε καταθέσει, δεν γνώριζε τίποτα από όλα αυτά που συνέβαιναν και δεν είχε καμία σχέση με τις αρρωστημένες πράξεις του Μίχου.

«Το παιδί έχει ξεκλειδώσει τώρα και λέει περισσότερα. Είπε ότι ο 53χρονος είχε και δεύτερο κινητό τηλέφωνο με ονόματα και τηλέφωνα ανθρώπων που πήγαιναν σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα με την 12χρονη και το έχει εξαφανίσει» δήλωσε η δικηγόρος.

«Μας είπε ότι ανέφερε στις καταθέσεις της για διάφορα πρόσωπα, αλλά αυτό δεν έχει καταγραφεί, αλλά δεν ξέρω αν αυτό ισχύει γιατί η κατάθεση μαγνητοσκοπείται και γίνεται και μια προεργασία πριν την κατάθεση», είπε η κ. Ταραχοπούλου, καταλήγοντας πως «είναι λυπηρό να βγαίνουν, να ευαισθητοποιούνται και να κινητοποιούνται οι Αρχές, αφού δημοσιοποιείται μια υπόθεση».

Ποιες ήταν άραγε οι επαφές του Μίχου σε αυτή την δεύτερη συσκευή που έμειναν επτασφράγιστο μυστικό; Ήταν άραγε εκεί αποθηκευμένα τα ονόματα επωνύμων που μπορεί να ασέλγησαν στο κορμί της 12χρονης;

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας πρόσφατα, έκανε μια δήλωση-σοκ, τονίζοντας όταν ο 53χρονος αποφασίσει να μιλήσει στην Ανακρίτρια για τους επώνυμους που εμπλέκονται στη φρικιαστική υπόθεση, «τότε στελέχη από την επιχειρηματική και πολιτική ζωή του τόπου και τον καλλιτεχνικό χώρο, θα βρεθούν με χειροπέδες στην ΓΑΔΑ»!

Μάλιστα  κ. Νουλέζας άφησε και αιχμές κατά της Ελληνικής Αστυνομίας λέγοντας πως αν ήθελε «θα είχε αντιδράσει ταχύτερα και αποτελεσματικότερα», ενώ επισήμανε ότι απεύχεται «άνωθεν παρέμβαση να την γλυτώσουν μεγαλοσχήμονες που μπαινόβγαιναν στο Μάρκετ του Η.Μ. και αναχωρούσαν μαζί τους με πολυτελή οχήματα και έχουν χάσει εσχάτως τον ύπνο τους». «Δεν πείθομαι ότι η Κυβέρνηση αυτή είναι πραγματικά αποφασισμένη να εξαρθρώσει συντρίψει το βρώμικο κύκλωμα παιδεραστίας που εξαπλώνεται επικίνδυνα στην Ελλάδα. Τον πολιτικό υπόκοσμο» είχε δηλώσει ο δικηγόρος.

Καμία ψυχολογική στήριξη στο κορίτσι

Επιπλέον σύμφωνα με την κ. Ταραχοπούλου, «τώρα συνειδητοποιεί η 12χρονη τι ακριβώς έχει συμβεί. Κλαίει συνέχεια, δεν θέλει να βγει από το σπίτι, θέλει να είναι συνέχεια στο σπίτι». Μάλιστα, η ίδια ανέφερε ότι στο παιδί δεν έχει προσφερθεί καμία ψυχολογική βοήθεια μετά από όλη την φρίκη που έζησε: «Από την καταγγελία που έχει γίνει μέχρι και σήμερα, το παιδί αυτό δεν το έχει δει ψυχολόγος. Ούτε στη δομή που ήταν φιλοξενούμενο, στο «Χαμόγελο του Παιδιού», το είχε παιδοψυχολόγος», κατήγγειλε η δικηγόρος.

«Δεν υπάρχει κοινωνική πρόνοια, δεν υπάρχει Κράτος. Δεν μπορεί το παιδί να αφήνεται στο έλεος. Χρειάζεται διδασκαλία κατ’  οίκον, δεν μπορεί να πάει στο σχολείο. Χρειάζεται καθημερινή ψυχολογική υποστήριξη και η 12χρονη και ο άνθρωπος που την φροντίζει» τόνισε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This