Κολωνός: Στην Ευελπίδων ο «Μιχάλης» που συνελήφθη χθες για την υπόθεση της 12χρονης

Φέρεται να είχε ρόλο βοηθού του Ηλία Μίχου

Must Read

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρέθηκε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι ο 57χρονος που συνελήφθη χθες για την υπόθεση του Κολωνού, ο οποίος κατονομάστηκε από την 12χρονη ως «Μιχάλης».

Ο 57χρονος είναι συνταξιούχος ναυτικός και πατέρας ενός μικρού παιδιού είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛΑΣ.

Το πραγματικό όνομα του οποίου είναι «Μανώλης».  Φέρεται να είχε ρόλο «βοηθού» του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου στην σεξουαλική βία και εκμετάλλευση του κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η σύλληψη του 57χρονου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, έγινε στο σπίτι του, στην περιοχή του Πειραιά, όπου και έγινε έρευνα.

Μάλιστα, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο ίδιος όταν είδε τους αστυνομικούς ήταν απόλυτα ψύχραιμος και συνεργάστηκε μαζί τους αμέσως, σα να έμοιαζε να περίμενε εδώ και καιρό την έφοδο. Ο 57χρονος είχε στη διάθεσή του άπλετο χρόνο, για να προετοιμαστεί αλλά και πιθανόν να εξαφανίσει στοιχεία. 

Η η ανακρίτρια προχώρησε στην έκδοση του όγδοου εντάλματος σύλληψης εμπλεκόμενου στην σεξουαλική βία και εκμετάλλευση της 12χρονης. Σύμφωνα με την ανήλικη, ο «Μιχάλης» φέρεται να είχε ρόλο «βοηθού» του κατηγορούμενου Ηλία Μίχου στα βασανιστήρια που βίωνε και να τον έχει κατονομάσει ως τον συνοδό της στα αυτοκίνητα των πελατών του Μίχου και ως αυτόν που, μεταξύ άλλων, έκλεινε τα ραντεβού της.

Για την υπόθεση της 12χρονης βρίσκονται ήδη προσωρινά κρατούμενοι συνολικά δέκα κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων η μητέρα της ανήλικης αλλά και πρόσωπα που την είχαν συναντήσει.

Δείτε επίσης: Περίμενε την έφοδο εδώ και καιρό ο «Μιχάλης» που κανόνιζε ραντεβού με παιδοβιαστές! Είναι πατέρας 5χρονου κοριτσιού

Συνελήφθη ο «Μιχάλης» για την υπόθεση των βιασμών της 12χρονης

Επιτέλους εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον «Μιχάλη» που πίεζε τη 12χρονη να πηγαίνει σε ξενοδοχεία

 



 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This