Kυριάκο, Φλωρίδη, αυτό το έγγραφο δεν το έγραφε ούτε ο Αλ Καπόνε! – Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί

Καλή Ανάσταση στους... ισοπεδωμένους!

Must Read

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο Πρωθυπουργός. Ο άνθρωπος που υποσχέθηκε σύγχρονο, κανονικό, κοινωνικό κράτος, το οποίο θα σέβεται τον πολίτη. Έσκυψε στο πανέρι του-κατά τον Κώστα Καραμανλή-Αρχιερέα και έπιασε μαζί με τα άλλα ψάρια που ως εκ θαύματος τα βρήκε χορταστικά και γέμισε με αυτά τα υπουργεία του και ένα ακόμα.

Τον Γιώργο Φλωρίδη. Του ανέθεσε την κορωνίδα του κοινωνικού, δημοκρατικού κράτους. Τη Δικαιοσύνη. Και εκείνος βγήκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και κυνικά είπε ότι «Με το κράτος, όταν αυτό αποφασίζει να κάνει κάτι, δεν μπορεί να τα βάλει κανείς. Θα τον ισοπεδώσει».

Δεν είναι υπουργός Πολέμου. Είναι υπουργός Δικαιοσύνης. Αυτός που ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ λέει και δημόσια και ιδιωτικά σε έναν σίριαλ κιλερ ότι «το κράτος φροντίζει να αποδοθεί Δικαιοσύνη για όλους και όχι για λίγους».

Η τραγωδία στο Μάτι βρήκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη εκεί. Και πάνω από τους τάφους.

Να θρηνεί. Και να κατονομάζει ως υπεύθυνους για τους θανάτους την ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένους υπουργούς και αξιωματούχους του. Ύστερα έγινε πρωθυπουργός και ανέλαβε να υλοποιήσει όλα όσα υποσχέθηκε. Ήρθε η τραγωδία στα Τέμπη. Και τον βρήκε και πάλι εκεί.

Πάνω από τις ράγες, πάνω από τα πεσμένα βαγόνια, πάνω στο χωράφι στα χώματα του οποίου εκείνη την ώρα ήταν κομμάτια από τους ανθρώπους που βρήκαν μαρτυρικό θάνατο στις ΚΡΑΤΙΚΕΣ ράγες.

Και υποσχέθηκε Δικαιοσύνη και πάλι. Και όρισε συντονιστή τον Υπουργό Γεραπετρίτη, γαμπρό του μεγαλομετόχου και αντιπροέδρου της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, η οποία με κοινοπραξίες σαρώνει τα δημόσια έργα στην Ελλάδα.

Λίγοι ήξεραν ότι εκείνη τη στιγμή που τον όρισε αυτή η κοινοπραξία είχε στείλει (58 ημέρες νωρίτερα για την ακρίβεια και μέσα στις γιορτές…) ένα έγγραφο στο ΚΡΑΤΟΣ. Αυτό το έγγραφο, στο οποίο θα αναφερθούμε στο επόμενο ρεπορτάζ στήνει εδώλια και αποκαλύπτει σειρά ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ.

Αυτά πρέπει να κρυφτούν τώρα. Να μην φτάσουν στους συγγενείς των θυμάτων μέχρι να τους εξαπατήσουν με αποζημιώσεις ψίχουλα και εκβιασμούς του στυλ «τόσα ή ισοπέδωση»!

Είναι η «τέχνη», την οποία δεν θα ακολουθούσε ούτε ο Αλ Καπόνε αν του ανέθετε κανείς τη Διοίκηση του Κράτους. Όσοι είδαν ταινίες του «Νονού» έχουν σχετικές εικόνες… Όπως επίσης και όσοι είδαν την ταινία «Οι ζωές των άλλων»…

Γιατί αναφερόμαστε στην «τέχνη» του να ισοπεδώνονται μετά τα θύματα και οι συγγενείς; Όχι επειδή αυτά αναφέρουν στη μήνυσή τους 170 συγγενείς θυμάτων των Τεμπών κατά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και των υπουργών του, στην οποία σημειώνουν μεταξύ άλλων και τα εξής:

«…σύμφωνα με εντολές του μετέβη το Κυβερνητικό Κλιμάκιο, στοιχεία των μελών του οποίου ακολουθούν αμέσως παρακάτω, με επικεφαλής τον υφυπουργό παρά το πρωθυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο, το οποίο ανέλαβε την επιχείρηση πλήρους αλλοίωσης του πεδίου του εγκλήματος των Τεμπών, που έλαβε την κωδική ονομασία επιχείρηση «αποκατάστασης του πεδίου…

…Η παραπάνω πραξικοπηματική και απολύτως αντίθετη με το άρθρο 26 του Συντάγματος δράση είχε ως συνέπεια να καταλυθεί η διάκριση των εξουσιών και η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, καθώς αφενός αντίθετα με τα άρθρα 239 και 251 ΚΠΔ, που υπαγορεύουν την αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστικών Λειτουργών αναρμόδια πρόσωπα εισήλθαν στο χώρο του εγκλήματος και εξαφάνισαν ή αλλοίωσαν αμετάκλητα πλήθος στοιχείων και πειστηρίων, αφετέρου οι ένστολοι προανακριτικοί υπάλληλοι (ενδεικτικά οι υπηρετούντες στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Τροχαία και την Αστυνομία) που βρέθηκαν στο πεδίο του εγκλήματος, κατ’ εντολή του ιδίου και των συνεργών του παρέβησαν τα καθήκοντα τους και μετείχαν, με πράξεις ή παραλείψεις τους στο έργο της αλλοίωσης του πεδίου, διαπράττοντας έτσι και το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία, αφού στην δυσχέρανση της διερεύνησης των αιτιών που προκάλεσαν την απανθράκωση 30 τουλάχιστον επιβατών, οι οποίοι πιθανότατα κάηκαν ζωντανοί, κατέτεινε το σύνολο των παράνομων σχετικών ενεργειών, οπότε και όσοι μετείχαν σε αυτές απέβλεπαν στην ματαίωση της έρευνας για την αποκάλυψη της 30 ταυτότητας των υπαιτίων.

Επίσης ο ίδιος ευθύνεται για την αδρανοποίηση της άμεσης αντίδρασης των αρμόδιων Δικαστικών Λειτουργών για την αντιμετώπιση της ως άνω προδήλως έκνομής δραστηριότητας, καθώς με παρεμβάσεις του ιδίου ή τρίτων προσώπων που ο ίδιος ενεργοποίησε προς τον σκοπό αυτό, παραλείφθηκαν οι αυτεπάγγελτες ενέργειες των αρμόδιων δικαστικών λειτουργών, σύμφωνα με όσα ορίζουν οι διατάξεις των άρθρων 239 και 251 ΚΠΔ, αλλά και των άρθρων 20, 21 και 44 του νόμου Ν.5014/2023 για την διερεύνηση αεροπορικών και σιδηροδρομικών δυστυχημάτων, που ορίζουν την κατεξοχήν αρμοδιότητα των Δικαστικών Αρχών για την διεξαγωγή της έρευνας και την διαφύλαξη αλώβητου και αμόλυντου του πεδίου...».

Αναφερόμαστε σε ένα απίστευτης κυνικότητας έγγραφο του Κράτους του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Την ώρα που υποκριτικά κάνουν έφεση για τις ποινές χάδι στην τραγωδία στο Μάτι κάνουν έφεση και για αποζημιώσεις-ψίχουλα που έχουν επιδικαστεί στους συγγενείς των θυμάτων στο Μάτι.

Ποιος δεν θυμάται τα δίδυμα κοριτσάκια Φιλιπόππουλου που απανθρακώθηκαν πριν συμπληρώσουν τα δέκα τους χρόνια στο Μάτι με τους παππούδες τους;

Το πρωτόδικο δικαστήριο επιδίκασε στους τραγικούς γονείς αποζημιώσεις ψίχουλα, ούτε 200 χιλιάδες ευρώ, όταν οι κοινοπραξίες εισπράττουν αποζημιώσεις δεκάδων εκατομμυρίων από το  Κράτος, ως αποζημιώσεις για μικροκαθυστερήσεις που «έπληξαν τη φήμη της εταιρείας».

Στο πρωτόδικο δικαστήριο το Κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη παραστάθηκε και όχι μόνο ζήτησε να απορριφθεί η αγωγή μέχρι το τελευταίο ευρώ επειδή το Κράτος (του ΣΥΡΙΖΑ, όπως έλεγε τότε) δεν είχε καμία ευθύνη, αλλά ζήτησε και να καταδικαστούν οι τραγικοί γονείς στην δικαστική δαπάνη του Κράτους για να παραστεί στη δίκη!!!

Θα το έκανε ποτέ αυτό ο Αλ Καπόνε; Ή θα γέμιζε με αποζημίωση τους γονείς όσων εκτέλεσε;

  • Αν υποθέσει κανείς ότι αυτό τους «ξέφυγε», δείτε το έγγραφο με το οποίο το Κράτος του Κυριάκου τα ζύγισε, τα μελέτησε και παραστάθηκε στο Εφετείο με σοφότερους:
ανωνυμοποιηση ΕΦΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Το Κράτος (δια του νομικού του Συμβουλίου) παρουσιάστηκε και ζήτησε όχι μόνο να απορριφθεί η αγωγή έως και το τελευταίο ευρώ, αλλά να καταδικαστούν οι γονείς να πληρώσουν την δικαστική δαπάνη και των δυο βαθμών του Δημοσίου.

Ποια δαπάνη; Προσέξτε το έγγραφο! Το Δημόσιο στη δίκη παρίσταται χωρίς να πληρώσει τίποτα. Ατελώς!!!

Θεωρητικά αν το δικαστήριο δικαίωνε το Κράτος, όπως ζητά το Νομικό του Συμβούλιο και καταδίκαζε τους τραγικούς γονείς σε μια αποζημίωση εξόδων του Δημοσίου και εκείνοι δεν είχαν να πληρώσουν θα τους τα καταλόγιζε μέσω της Εφορίας. Και αν δεν πλήρωναν τότε τα μέτρα θα ήταν… κατασχέσεις περιουσιών, χειροπέδες κλπ.

Χρειάζονται σχόλια;

Σε τι θα ήταν χειρότερο το Κράτος, αν το διοικούσε ο Αλ Καπόνε και η παρέα του;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απίστευτος καβγάς μεταξύ αδελφών – Δάγκωσε και έκοψε κομμάτι από το αυτί της

Το περιστατικό έγινε σε χωριό της Πάτρας, όπου δύο αδέρφια είχαν λεκτικό καβγά με αποτέλεσμα ο αδερφός να επιτεθεί...

More Articles Like This