Πήρε προθεσμία ο Μιχάλης – «Δεν τη βίασε, τη διευκόλυνε σε πράξεις ακολασίας» λέει ο δικηγόρος του!

Must Read

Προθεσμία ζήτησε και έλαβε ο 57χρονος συνταξιούχος ναυτικός με το προσωνύμιο «Μιχάλης», ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμών της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο 57χρονος που συνελήφθη ένα μήνα μετά τον Ηλία Μίχο, πέρασε σήμερα το κατώφλι της ανακρίτριας.  

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ανέφερε ότι ζήτησε προθεσμία προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος υποστήριξε μιλώντας στους δημοσιογράφους ότι ο εντολέας του δεν βίασε την 12χρονη «παρά μόνο τη διευκόλυνε για πράξεις ακολοασίας μέσω ίντερνετ»:

«Όσοι διασπείρουν πληροφορίες πως ο ‘Μιχάλης’ έχει συνευρεθεί με τη 12χρονη, είναι άσχετοι με τη δικογραφία και θα γίνουν μηνύσεις. Ο κατηγορούμενος δεν έχει συνευρεθεί ποτέ με την ανήλικη, δεν στέκουν τα αδικήματα του βιασμού ή της ασέλγειας για τα οποία βρέθηκε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας, παρά μόνον της διευκόλυνσης πράξεων ακολασίας μέσω του ίντερνετ» είπε και πρόσθεσε:

«Ζήτησα προθεσμία για να ενημερωθώ για τη δικογραφία, ο ‘Μιχάλης’ δεν έχει σχέση με τον βιασμό και τις κατηγορίες για μαστροπεία, που αποδίδονται σε άλλους κατηγορούμενους. Είναι άνθρωπος μεγάλης ηλικίας, οικογενειάρχης, ο οποίος είχε επαφή μέσω ίντερνετ με μια κοπέλα που του έλεγε πως είναι 20 ετών. Δεν την είδε ποτέ από κοντά και δεν γνωρίζει πως μπλέχτηκε το ψευδώνυμό του στην εφαρμογή Blindchat» είπε ο δικηγόρος του 57χρονου.

https://www.youtube.com/watch?v=awoINumZVtQ

Δείτε επίσης:

Κολωνός: Στην Ευελπίδων ο «Μιχάλης» που συνελήφθη χθες για την υπόθεση της 12χρονης

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This