Μοσχάτο: Ήταν έτοιμος να απαγχονιστεί και τού κλώτσησα την καρέκλα, ομολόγησε η 47χρονη

Η δράστιδα ισχυρίστηκε πως, πάνω στον καβγά, προσπάθησε να τον στραγγαλίσει με ένα κορδόνι...

Must Read

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος της  47χρονης, η οποία συνελήφθη για το θάνατο του 50χρονου συμβούλου επιχειρήσεων, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο, χθες το βράδυ.

Η κατηγορούμενη φέρεται να ομολόγησε πως ήταν εκείνη που έσπρωξε την καρέκλα στην οποία ήταν ανεβασμένο το θύμα, στην προσπάθειά του να αυτοκτονήσει δι’ απαγχονισμού. Ο ισχυρισμός της κατηγορουμένης φαίνεται να γίνεται αποδεκτός, αφού τα νεκροτομικά ευρήματα ταιριάζουν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η 47χρονη ισχυρίστηκε πως, όταν πήγε στο σπίτι του, ο 50χρονος είχε ήδη ετοιμάσει την αυτοσχέδια θηλιά και ετοιμαζόταν να δώσει τέλος τη ζωή του. Όταν δεν τα κατάφερε να τον στραγγαλίσει η ίδια με ένα κορδόνι, κατά τον άγριο τσακωμό τους, τον παρότρυνε να αυτοκτονήσει και τού κλώτσησε την καρέκλα.




Θύτης και θύμα φέρονται να είχαν σημαντικές οικονομικές διαφορές, με την κατηγορούμενη να ισχυρίζεται ότι ο λογιστής τής χρωστούσε χρηματικό ποσό ύψους 200.000 ευρώ. Η 47χρονη οδηγήθηκε σε Ανακριτή, από όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε προθεσμία για απολογηθεί μεθαύριο Πέμπτη.

Με βάση επιπλέον, πληροφορίες, όντως τα ευρήματα της νεκροψίας-νεκροτομής έδειξαν ασφυκτικό θάνατο διά βρόγχου με μία ζώνη που είχε κρεμάσει το θύμα σε μονόζυγο. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση είναι η εικόνα άγριου ξυλοδαρμού που είχε υποστεί το θύμα. Ο ιατροδικαστής εντόπισε κατάγματα στα πλευρά από χτυπήματα, τουλάχιστον τέσσερις εκχυμώσεις στο πρόσωπο και την μύτη από γροθιές και πλήθος από μελανιές στο αριστερό χέρι, το οποίο, ενδεχομένως, είχε βάλει μπροστά του για άμυνα.

Ο ιατροδικαστής εντόπισε, επίσης, παλιότερους τραυματισμούς από ξυλοδαρμό, με κάποιους να τοποθετούνται τέσσερις ημέρες πριν και κάποιοι ακόμα και 15 ημέρες πριν από το θάνατό του, κάτι που σημαίνει ότι είχε πέσει ξανά θύμα ξυλοδαρμών, ίσως και από άλλα άτομα που είχαν χάσει τα χρήματά τους από επενδύσεις που πρότεινε ο 50χρονος Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε πελάτες του. Οι δράστες αυτών των ξυλοδαρμών παραμένουν άγνωστοι, ενώ, ανάμεσα σε εκείνους που έχασαν χρήματα, ήταν και συγγενείς της κατηγορούμενης.




Το χρονικό του εγκλήματος

Το επεισόδιο σημειώθηκε στην οικία του θύματος, επί της οδού Άνδρου στο Μοσχάτο. Η 47χρονη έψαχνε με οργή να βρει το σπίτι του και όταν το βρήκε, έμεινε μέσα περίπου τρεις ώρες, τσακωνόταν με το θύμα και τον χτυπούσε, μέχρι που άρπαξε ένα κορδόνι και αποπειράθηκε να τον στραγγαλίσει.




Όταν εκείνη δεν τα κατάφερε, όπως ισχυρίστηκε η ίδια, το θύμα ανέβηκε σε καρέκλα που βρίσκονταν κάτω από αυτοσχέδιο βρόγχο από ζώνη σε μονόζυγο, τα οποία είχε τοποθετήσει σε προγενέστερο χρόνο, προ αφίξεως της κατηγορουμένης στην οικία του, έχοντας πάρει, κατά τα φαινόμενα, την απόφαση να αυτοκτονήσει, με την 47χρονη να τον παροτρύνει να το πράξει. Όταν έβαλε το κεφάλι του στο βρόγχο, η 47χρονη κλώτσησε την καρέκλα, με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του.

Περίοικος που άκουγε την φασαρία από το διαμέρισμα και τις φωνές, κάλεσε την Αστυνομία και οι αστυνομικοί την βρήκαν εντός του διαμερίσματος και τη συνέλαβαν. Το θύμα ζούσε μόνος, καθώς βρισκόταν σε διάσταση με την σύζυγό του και είχε δύο παιδιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This