Κως: Ξανά στο εδώλιο 23χρονος Πακιστανός που ομολόγησε πως βίασε 8χρονο!- Είχε ζητήσει συγνώμη για την πράξη του

Είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 15 ετών

Must Read

Μια αποτρόπαια υπόθεση θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό στις 6 Φεβρουαρίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Δωδεκανήσου η οποία αφορά έναν 23χρονο Πακιστανό ο οποίος ομολόγησε ότι βίασε 8χρονο αγόρι στην Κω!

Πρωτόδικα, ο αρρωστημένος αλλοδαπός είχε κριθεί ένοχος από το ίδιο δικαστήριο και του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 10 ετών για κάθε πράξη (βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 χρόνια). Οι δικαστές μειοψήφησαν ζητώντας να του επιβληθεί ποινή κάθειρξης 12 ετών για την κάθε κατηγορία. Έτσι, κατά συγχώνευση καταδικάστηκε σε κάθειρξη 15 ετών, χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Κατά της απόφασης αυτής ο 23χρονος άσκησε έφεση και έτσι η υπόθεσή του εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό.

Το σοκαριστικό είναι ότι ο 23χρονος αλλοδαπός κατά την απολογία του, τον περασμένο Ιανουάριο, παραδέχτηκε τις κατηγορίες και ζήτησε συγγνώμη και δήλωσε ότι δεν θα το ξανακάνει.

Το χρονικό

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, οι φρικιαστικές πράξεις έγιναν στις 19 Ιουλίου 2019.

Ο 23χρονος οδήγησε τον ανήλικο σε άγνωστη τοποθεσία μέσα σε χωράφι, κοντά στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης. Στη συνέχεια, με απειλές για τη ζωή και τη σωματική του ακεραιότητα και χρήση της σωματικής του δύναμης  τον έριξε στο έδαφος μπρούμυτα. Εκεί τον ακινητοποίησε σφίγγοντάς του τα χέρια και κλείνοντάς του το στόμα, τον βίασε.

Ακολούθησε καταγγελία στην αστυνομία της Κω και η σύλληψη του αλλοδαπού.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This