Ευρωλίγκα: Οριστικά Τρίτη του Πάσχα ο Παναθηναϊκός, Τετάρτη ο Ολυμπιακός

Οι ώρες των αγώνων

Must Read

Οι «αιώνιοι» ετοιμάζονται για τα πέμπτα παιχνίδια, τους «τελικούς» πρόκρισης στο φάιναλ φορ του Βερολίνου!

Οριστικά την Τρίτη του Πάσχα (7/5) θα διεξαχθεί το Game 5 της προημιτελικής σειράς του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ. Τετάρτη (8/5) ο Ολυμπιακός θα παίξει κόντρα στην Μπαρτσελόνα στην Ισπανία. Γνωστές έγιναν από την Ευρωλίγκα και οι ώρες που θα διεξαχθούν τα δύο παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στα Game 5 των σειρών απέναντι στην ισραηλινή ομάδα και τους Καταλανούς.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι την Τρίτη του Πάσχα στις 21:15 στο 5ο και καθοριστικό παιχνίδι, που θα κρίνει το εισιτήριο για Γερμανία. Την Τετάρτη στις 22:00 θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη στο Game 5 της σειράς κόντρα στους «μπλαουγκράνα», με στόχο μία ακόμη πρόκριση στην 4αδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This