Δάκρυα για την 23χρονη Δάφνη που «έφυγε» ξαφνικά – Ήταν υγιέστατη

Το περιβάλλον της οικογένειάς της λέει ότι η 23χρονη δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας

Must Read

Ανείπωτος θρήνος έχει σκεπάσει την Αλεξάνδρεια Ημαθίας μετά τον ξαφνικό χαμό της Δάφνης σε ηλικία μόλις 23 ετών.

Το νεαρό κορίτσι έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής, όταν σηκώθηκε από το κρεβάτι της με έντονη δύσπνοια. Αφού ενημέρωσε τους γονείς της ότι δεν αισθάνεται καλά, το κορίτσι κατέρρευσε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Αμέσως οι γονείς της την μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι για την 23χρονη ήταν ήδη αργά. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η Δάφνη υπέστη καρδιακή ανακοπή, ωστόσο τα αίτια του θανάτου της θα επιβεβαιωθούν  μετά τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

Την ίδια στιγμή, οι γονείς της 23χρονης που δεν μπορούν να πιστέψουν πώς χάθηκε έτσι ξαφνικά η Δάφνη τους, αναφέρουν ότι ήταν υγιέστατη και δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας.

Με συγκινητικά μηνύματα, φίλοι και γνωστοί αποχαιρετούν την όμορφη Δάφνη με το λαμπερό χαμόγελο που χάθηκε τόσο ξαφνικά. Η κηδεία της τελέστηκε το Σάββατο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Δείτε επίσης:

Τραγωδία στην Ημαθία: 23χρονη κοπέλα κατέρρευσε και πέθανε

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ρε δημοσιογράφοι απατεώνες καρκίνοι της κοινωνίας δεν υπάρχει καμία άλλη αρρώστια ε? ξέρετε τις ζωές όλων ε? παίρνουν και αέρα τα μυαλά απο τα λοβοτομημένα σκουπίδια που φοβούνται μια ένεση και ακούμε αυτές τι καθυστερημένες μαλακίες

  2. ΝΑ ΤΑ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΌΛΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΚΌ ΈΧΕΙ ΚΆΝΕΙ Η ΨΕΥΤΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ (Η ΑΛΗΘΙΝΉ ΠΛΈΟΝ ΈΧΕΙ ΦΎΓΕΙ) ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΆΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΎΡΙΣΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΈΣΤΗ ΑΛΗΘΙΝΉ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ!!!!!!

  3. Πόσες δόσεις των κορονο εμβολίων έκανε η κοπέλα? Η οικογένεια πρέπει να αντιδράσει μαχητικά εάν έφυγε από τις θανατηφόρες παρενέγειές τους. Καλό ταξίδι στην ψυχή της και δύναμη στους οικείους της.

    • Πω ρε γμτ με την καραμελλα σας πια !!!!! ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΝΟΣΗΣΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕ 2 ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΣΚΛΥΡΗΝΣΗ ΚΑΙ ΒΡΟΓΧΙΚΟ ΑΣΘΜΑ….ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ!!!!!

      • Και πως είσαι σίγουρος ότι τα,εμβόλια σε έσωσαν . Δηλαδή θες να μας πεις ότι εάν δεν έχεις κάνει τα εβολαια θα είχες φύγει..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This