Κατακεραυνώνουν τον Πλεύρη οι εργαζόμενοι του «Ελπίς»: «Με μπαλώματα δεν ενισχύεται το σύστημα υγείας»

Έφτασαν στα όριά τους οι παθολόγοι του «Eλπίς»

Must Read

Με μπαλώματα επιχειρεί να καλύψει το μπάχαλο και τις τριτοκοσμικές εικόνες που επικρατούν στα νοσοκομεία της χώρας, ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος παράλληλα, όπως παραδέχτηκε, ανοίγει την πόρτα στους ιδιώτες, αντί να προχωρήσει σε προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών.

Μάλιστα, προκειμένου να καλύψει τα μεγάλα κενά σε προσωπικό, ο υπουργός Υγείας προχωρά σε μετακινήσεις παθολόγων από το ένα νοσοκομείο στο άλλο, με τους εργαζόμενους να εκφράζουν την έντονη αντίδρασή τους.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Ελπίς» με ανακοίνωσή τους απαιτούν να μην γίνουν μετακινήσεις προσωπικού από το «Ελπίς» στο «Γεννηματάς» και τονίζουν ότι «με μπαλώματα δεν ενισχύεται το δημόσιο σύστημα υγείας αλλά με γενναίες μόνιμες προσλήψεις» . «Η κόπωση τους είναι μεγάλη και χρειάζονται ενίσχυση και όχι αποδυνάμωση» σημειώνουν για τους παθολόγους του νοσοκομείου.

Δείτε επίσης:

Ο Πλεύρης αντί να ενισχύσει τα νοσοκομεία, βάζει ιδιώτες στο ΕΣΥ

(Φωτογραφία: Αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This