Με χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας ο Πέτρος Τατσόπουλος

Τον μήνυσε ο δημοσιογράφος Φίλιππος Καμπούρης, γιατί έθιξε με τον πλέον προσβλητικό τρόπο την θρησκευτική του συνείδηση και την ελευθερία της πίστης

Must Read

Στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας «φιλοξενείται» εδώ και λίγη ώρα ο πρώην βουλευτής και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, Πέτρος Τατσόπουλος, που δεν χάνει ευκαιρία να κάνει πικρόχολα σχόλια για την Ορθοδοξία και την Εκκλησία.

Χειροπέδες του πέρασαν αστυνομικοί, μετά από μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του ο δημοσιογράφος και υποψήφιος με την Ελληνική Λύση, Φίλιππος Καμπούρης. Ο Τατσόπουλος συμμετείχε σε εκδήλωση του «Free Thinking Zone» για την παιδεία και τη θρησκεία και οι διοργανωτές σε ανάρτησή τους στα social media ανέφεραν:

«Μόλις συνέλαβαν με διαδικασία αυτόφωρου τον συγγραφέα Petros Tatsopoulos σε εκδήλωση που είχαμε στο Free Thinking Zone για την παιδεία και τη θρησκεία, μετά από μήνυση που του έγινε για ρατσιστικό λόγο. Ο Πέτρος φυσικά δεν είπε τίποτα που να εμπίπτει στον αντιρατσιστικό νόμο. Εξέφρασε με παρρησία και νηφαλιότητα την άποψή του. Ας έρθουν να μας συλλάβουν όλ@ λοιπόν! Για μια ακόμη φορά η ελευθερία του λόγου σε αυτήν τη χώρα δοκιμάζεται. Ντροπή!».

Βεβαίως οι διοργανωτές βιάστηκαν, καθώς η σύλληψή του δεν έχει καμία σχέση με την εκδήλωση που διοργάνωσαν. Διότι ο Τατσόπουλος είχε προβεί σε άκρως ειρωνικά σχόλια για την περιπέτεια υγείας του Φίλιππου Καμπούρη, την οποία ξεπέρασε με τη βοήθεια του Αγίου Εφραίμ, όπως ο δημοσιογράφος είχε εξομολογηθεί.

Όπως μάλιστα ανέφερε ο ίδιος ο Φίλιππος Καμπούρης: «Πριν από λίγο κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας κατά του κυρίου Πέτρου Τατσόπουλου για εξύβριση, δυσφήμιση και συκοφαντική δυσφήμιση κατα του προσώπου μου. Ο συγκεκριμένος έθιξε με τον πλέον προσβλητικό τροπο την θρησκευτική μου συνείδηση και την ελευθερία της πίστης. Ενώ ο ίδιος δε σεβάστηκε ούτε το δικό μου πρόβλημα υγείας ούτε της αδερφής μου αλλά ούτε και τον χαμό των δυο μου γονιών μέσα σε εφτά μήνες που έφυγαν και οι δυο απ’ τη ζωή. Για αυτό τον λόγο λοιπόν ζητώ άμεσα την ποινική του δίωξη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This