Τι αποφασίστηκε στην έκτακτη σύσκεψη για την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»

Νέα σύσκεψη από την Πολιτική Προστασία στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου

Must Read

Σε επιφυλακή οι Αρχές για το κύμα κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» που αναμένεται να «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες. Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη και εξετάσθηκαν τα νέα δεδομένα της κακοκαιρίας.

Στη σημερινή σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας αναφέρθηκε ότι οι περιοχές που αναμένεται ισχυρή χιονόπτωση είναι η Αττική, η Εύβοια, οι Σποράδες, οι Βόρειες Κυκλάδες και η Κρήτη.

Ειδική αναφορά έγινε στην Αττική, καθώς από το μεσημέρι της Κυριακής από το Σύνταγμα και βορειότερα αναμένονται έντονα φαινόμενα. Οι μηχανισμοί της Πολιτικής Προστασίας έχουν ήδη τεθεί σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, ανακοίνωσε μέτρα για να μην υπάρξει κίνδυνος για τους πολίτες όσο διαρκέσουν τα σφοδρά καιρικά φαινόμενα. Και τόνισε πως πρέπει να περιοριστούν οι μετακινήσεις.

Επίσης υποχρεωτικές στα οχήματα είναι οι αλυσίδες και οι βρίσκονται σε επιφυλακή οι αρχές για να μείνουν οι δρόμοι ανοιχτοί.

Ανακοίνωσε ακόμη ότι το Σάββατο θα υπάρξει νέα σύσκεψη από την Πολιτική Προστασία στις 12 το μεσημέρι και θα αποφασιστεί τι θα γίνει με την κίνηση των οχημάτων, δηλαδή την απαγόρευση κυκλοφορίας σε ορεινές περιοχές, αλλά και τι θα γίνει με τα φορτηγά στις εθνικές οδούς.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This